Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra prijs stijgt met 20% en is meest gestakede token

De LUNA token van het crypto project Terra is bezig aan een geweldige opmars. De munt presteert al tijden goed en ook vandaag is de Terra koers weer met 20 procent gestegen. Het beste nieuws is misschien wel dat analisten voorspellen dat de opwaartse trend nog wel even aan zal houden.


LUNA is veruit de best presterende crypto vandaag

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LUNA token rond de $97.80. Dat is 20 procent hoger dan een dag geleden. Terra is daarmee veruit de best presterende grote cryptomunt vandaag en de enige top 30 munt die een wekelijkse winst heeft behaald.

LUNA grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

De goede prestaties van Terra komen niet zomaar uit de lucht vallen. Het netwerk maakt namelijk een geweldige groei mee. Het Terra-netwerk overtreft nu zelfs Ethereum in termen van de meest populaire blockchain om crypto te staken.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Terra is de meest gebruikte blockchain om crypto te staken

Terra heeft Ethereum dus ingehaald in termen van gestakede waarde op zijn blockchain-netwerk. Momenteel zijn er 226.325 stakers op het Terra-netwerk, en dit is goed voor $29,5 miljard. Momenteel wordt er voor $25,9 miljard op het Ethereum-netwerk gestaked. Het staken van Terra op zijn blockchain biedt handelaren een zeer hoog rendement van gemiddeld 6,62%.

Verschillende analisten vertellen dat Terra klaar is voor een geweldige koersstijging. Heteerst genoemde prijsdoel is de ATH rond de $100. Als deze doorbroken wordt lijkt de weg open te liggen naar prijsniveaus van $112 en $120.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten