Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra’s LUNA-prijs explodeert te midden van juridische ruzie met SEC

Het token LUNA van Terraform Lab bereikte eerder vandaag een nieuw record, analisten zijn optimistisch over een voortzetting van de opwaartse trend. 


Terra bereikt een nieuw record op $84,47

De crypto-startup heeft de regelgever trok de jurisdictie in twijfel en weigerde te voldoen aan het onderzoek. Terra’s uptrend begon in november 2021, en het token heeft de afgelopen maand 80% winst geboekt. 

Terraform Labs-token LUNA bereikte eerder vandaag een nieuw record. Het token heeft de afgelopen maand bijna 80% winst geboekt, wat leidde tot een rally van DeFi-protocollen. 


Juridische ruzie met Securities & Exchange Commission

Don Kwon, CEO van Terraform, beweert dat de aanhoudende juridische ruzie tussen de Securities & Exchange Commission (SEC) en de crypto-startup buiten de jurisdictie van de toezichthouder valt. 

De SEC heeft de dagvaardingen van de CEO van Terraform Labs verkeerd behandeld en heeft verder geprobeerd het bedrijf te dwingen aan het onderzoek te voldoen. Het bedrijf beweert dat de toezichthouder er geen wettelijke rechten over heeft. 

Een nieuwe ontwikkeling in de zaak is Terraform’s reactie in de zaak die is aangespannen tegen de SEC. Het DeFi-protocol heeft de jurisdictie aangevochten. 

Analisten zijn optimistisch over de voortzetting van de opwaartse trend van het token. Terra’s LUNA heeft de Binance Smart Chain ingehaald en is nu het op één na grootste DeFi blockchain-protocol qua total value locked. De total value locked is vergelijkbaar met de marktkapitalisatie van een token, wat het LUNA een van de grootste DeFi-tokens maakt. 

@AltcoinSherpa, een pseudonieme cryptocurrency-analist, is optimistisch over de Terra-prijs. 

@Pentosh1, de crypto-analist had de prijsontdekking van Terra voorspeld in een recente tweet:

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten