MT.gox Logo
Exchange

Terugbetalingsregistratiedeadline van Mt.Gox verplaatst naar maart 2023

De diverse schuldeisers van Mt. Gox hebben meer tijd om te beslissen op welke terugbetalingsmethode ze worden betaald en om hun informatie over de begunstigde te registreren bij de failliete crypto-exchange.

Nieuwe deadline is vastgesteld

Er werd vandaag een aankondiging online geplaatst. Hierin werd bekend dat de deadline voor de terugbetalingssectie verplaatst is. Oorspronkelijk lag deze deadline op 10 januari, maar deze is nu verplaatst naar 10 maart. De reden voor de wijziging hiervan is naar verluidt de vooruitgang van rehabilitatieschuldeisers.

Ook werd er bij de schuldeisers aangedrongen om de nodige stappen te voltooien voor de nieuwe deadline. Lukt het de schuldeisers niet om dit op tijd te doen, dan zouden ze hun terugbetaling eventueel niet ontvangen. In sommige gevallen zullen ze diverse documenten naar het hoofdkantoor van de exchange moeten brengen. De aankondiging schreef het volgende:

De Rehabilitation-trustee zal na dit tijdstip beginnen met het bevestigen van de inhoud van uw Selectie en Registratie, enz. Om de terugbetaling zo snel mogelijk na 10 maart 2023 (Japanse tijd) te doen.

Geen nieuw proces indienen

Het is benoemingswaardig dat iedereen die het proces om hun geld terug te krijgen al voltooid hebben dit niet opnieuw hoeven te doen. Bovendien vroeg de update degenen die het proces al hadden voltooid om geen wijzigingen in de registratie aan te brengen. Dit heeft als doel om het bevestigingsproces soepeler te laten verlopen.

Na de wijziging van de selectie en registratie heeft de curator tevens toestemming van de rechtbank gekregen om de termijn voor de basisaflossing, vervroegde afkoopsom en tussentijdse aflossing te verleggen. Deze deadline lag eerder op 31 juli 2023, maar is nu verplaatst naar 30 september 2023. Er worden hierdoor steeds meer stappen gezet richting de terugbetaling van de gebruikersfondsen. Of de deadline nog een keer zal worden uitgesteld is niet bekend, maar verwacht wordt van niet.

Exchange nieuws

Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Coinbase Review

Coinbase Review

In dit artikel verkennen we de verschillende aspecten van Coinbase, van het aanbod en de kosten tot de veiligheid en klantenservice.

Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?