Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Tezos sluit sponsordeal met Manchester United

Manchester United, de Engelse voetbalclub spelend in de Premier league heeft een nieuwe sponsdeal voor hun trainingskleding met Tezos.


Nieuwe sponsor voor trainingskleding

Manchester United heeft laten weten dat Tezos hun nieuwe trainingskledingsponsor is geworden. Het gaat hier om een meerjarige deal. Manchester United had geen sponsor voor trainingskleding sinds hun samenwerking met Aon vorig seizoen eindigde. Victoria Timpson, chief executive bij United, zei het volgende:

‘Dit is een enorm opwindende samenwerking voor Manchester United. Deze stap brengt ons op één lijn met een van de meest geavanceerde, betrouwbare en duurzame blockchains op een technologisch gebied. Dit belooft een ware revolutie teweeg te brengen in de manier waarop iedereen, inclusief de club en onze fans, kunnen communiceren.

United spelers trainden dit seizoen zonder sponsor nadat de deal van de club met MyProtein instortte vanwege bezorgdheid over de reactie van fans op de Glazer familie.

Het bedrijf was bezorgd dat supporters de eigenaren van de club en hun partners zouden boycotten. Mede daarom trok het zich terug uit de deal. Het zou gaan om een deal van 200 miljoen pond waard over 10 seizoenen.

Woedende fans hebben het op de Glazers gemunt vanwege hun transferzaken, leidinggevende benoemingen en hun beruchte betrokkenheid bij de Europese Super League vorig jaar.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Het blockchain platform Tezos

Tezos is een blockchain, een gedecentraliseerd netwerk, vooral bekend om zijn rol in crypto valuta systemen. Blockchains bieden veilige transacties en garanderen de betrouwbaarheid van gegevens zonder tussenkomst van een derde partij.

Het blockchain platform dat Tezos biedt, wordt gezien als energiezuiniger dan de concurrent. Dit gezien de hoeveelheid rekenkracht die nodig is voor de transacties.

Tezos hebben ook hun eigen digitale token, bekend als Tez. Deze tokens worden worden door handelaren gekocht en verkocht om winst te maken. Het heeft sinds november een daling gezien in waarde.

Tezos heeft de afgelopen jaren al vaker geïnvesteerd in sportsponsoring. Het sloot afgelopen zomer een deal met het honkbalteam van New York Mets en werkte daarnaast ook samen met de Formule 1-teams Red Bull en McLaren.

De club hoopt dat hun deal met Tezos hun aanwezigheid in de metaverse en ‘web 3.0’ zal maximaliseren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten