crypto prijs stijgt
Altcoin

Analist is zeer bullish over deze twee cryptomunten

De crypto analist The Crypto Dog is momenteel bullish over twee kleine concurrenten van Ethereum. Het gaat om Near en AIOZ. Zijn dit smart contract platforms die in de toekomst Ethereum van de troon kunnen stoten? Dat kan alleen de tijd ons leren.

Concurrentie voor Ethereum?

Volgens de analist bewijst Near zich deze cyclus al langer als één van de “snellere paarden” van dit moment. Iedere keer dat de cryptomarkt in een positieve fase zit, behoort Near tot de best presterende munten.

“Ik geloof nog altijd dat een lange-termijn positie in Near vandaag een goed idee is. Koop die munten en verhandel ze niet. Near blijft relatieve kracht laten zien ten opzichte van andere munten.

Als de markt omkeert, dan gaat Near het beter doen dan de rest”, aldus The Crypto Dog.

Op het moment van schrijven heeft hij daar gelijk in, want Near is over de afgelopen 24 uur met 6,75 procent gestegen. Daarmee hoort het bij de weinige projecten die over de afgelopen uren groene cijfers mogen schrijven.

Om Ethereum in te halen moet het echter nog heel vaak over de kop. Near kent een market cap van ~7 miljard dollar, terwijl Ethereum op ruim 350 miljard dollar zit.

Ook bullish over AIOZ

Naast Near is The Crypto Dog ook bullish over AIOZ, een zogenaamde layer-1 blockchain. The Crypto Dog geeft aan dat hij bereid zou zijn om de munt voor meerdere maanden aan te houden.

In de traditionele financiële wereld zou dat een lachertje zijn, maar binnen crypto voelt dat soms als een eeuwigheid.

Over de afgelopen 24 uur is dat een goede keuze geweest van The Crypto Dog. Net als Near is dit project namelijk gestegen. Voor AIOZ gaat het om een stijging van ongeveer 5 procent.

AIOZ is overigens een heel klein project en kent nog maar een market cap van 857 miljoen dollar. Wat dat betreft is dit een meer riskante investering van The Crypto Dog. Je moet immers altijd nog maar zien of er wat uit dit soort kleine muntjes komt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?