Bitcoin Nieuws, Nieuws

Tim Draper: Bitcoin (BTC) bereikt $250.000 in 2023

De Amerikaanse belegger Tim Draper vertelt in een interview dat Bitcoin in 2023 een marktaandeel van 5% zal hebben van de hele wereldeconomie. Dat zou betekenen dat BTC zo’n $250.000 dollar waard zal zijn.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin zal blijven stijgen tot 5% wereldaandeel

In een interview met FOX vertelt Draper, die een Bitcoin voorstander is geworden, dat de belangrijkste cryptocurrency flink in prijs zal blijven stijgen. Tim Draper vertelt waarom hij denkt dat de prijs zal stijgen:

“BTC zal blijven stijgen omdat, ik ik geloof dat in vier jaar tijd, Bitcoin ongeveer 5% marktaandeel van de wereld zal zijn.”

Draper voegt toe: “Het is een betere valuta, het is gedecentraliseerd, open en het is transparant; iedereen weet wat er gebeurt op de blockchain. “

De Bitcoin koers blijft stijgen en bereikt vandaag opnieuw een hoogtepunt. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $6800 dollar.


1 BTC is in 2023 $250.000 dollar ward

Draper is ongelofelijk positief en vertelt dat hij van plan is een bedrijf te runnen dat volledig afhankelijk is van Bitcoin. Het bedrijf zal uitsluitend BTC gebruiken bij al haar transacties.

“Ik wil uiteindelijk een fonds hebben waar ik bitcoin ontvang en ik iedereen betaal in bitcoin. Ik betaal werknemers en leveranciers in bitcoin en daarna betaal ik mijn investeerders in bitcoin,” vervolgde hij.

“Dan heb ik geen boekhouding nodig, geen accountant en geen advocaten nodig. Het wordt allemaal gedaan door de blockchain,” vertelt Draper.

Draper maakte eerder al 1 van de meest bullish voorspellingen van alle crypto experts. Hij vertelt dat hij verwacht dat 1 Bitcoin in 2023 $250.000 dollar waard zou zijn.

 

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten