Bitcoin Nieuws

TIME Magazine stapt in op de Bitcoin (BTC)-trein

Het Amerikaanse opiniblad ‘TIME Magazine’ heeft een plan uitgerold om educatieve videoseries over crypto valuta’s te maken in samenwerking met Grayscale.


Educatieve crypto videos

De CEO van Grayscale, Michael Sonnenshein, maakte deze nieuwe ontwikkeling op Twitter bekend. De samenwerking tussen Time Magazine en Grayscale komt voort uit het idee om crypto liefhebbers in te lichten over crypto door middel van nieuwe educatieve videoseries. Deze Tweet laat zien dat de nieuwe videoserie later deze zomer zal worden uitgerold. Daarnaast benadrukt het dat de video een volledige uitleg van de crypto wereld zal geven.

Venzo onthulde Sonnenshein dat Time Magazine ermee heeft ingestemd om hiervoor in Bitcoin (BTC) betaald te worden. Daarnaast gaat het de Bitcoin op zijn balans houden. Dit geldt tevens ook voor de president van Time, Keith Grossman. Het eeuwenoude mediabureau gaat de nieuwe videoserie produceren. De nieuwe deal laat zien dat Time Magazine zich heeft aangesloten bij de horde van bedrijven die de Bitcoin op hun balans opnemen. MicroStrategy, Tesla Inc., Square en anderen zijn enkele van de bedrijven die de Bitcoin de afgelopen tijd hebben omarmd.

Een paar weken geleden plaatste TIME een vacature waarin ze op zoek zijn naar een nieuwe Chief Financial Officer (CFO) met een duidelijk criterium dat de sollicitant vertrouwd moet zijn met de Bitcoin en andere cryptoc valuta’s. Dit impliceert dat het bedrijf al geruime tijd belangen in de crypto wereld heeft. Evenzo verkocht het bedrijf later drie van zijn covers als NFT’s op SuperRare.


Opkomst van Amerikaanse bedrijven in de crypto wereld

Meer dan ooit tevoren verdiepen Amerikaanse bedrijven zich steeds meer in de crypto wereld. Een paar weken geleden opende de Chief Executive Officer (CEO) van Tesla, Elon Musk, de Bitcoin betalingen binnen Tesla. Hoewel de Bitcoin-betalingsoptie voorlopig alleen in de VS beschikbaar is, verzekerde de CEO van Billionaire de leden van het publiek dat deze binnenkort naar andere landen zou worden uitgebreid.

Ondertussen investeerde het bedrijf ook ongeveer $1,5 miljard in de Bitcoin. Ondanks dat het digitale asset als zeer volatiel werd geclassificeerd. Musk legde uit dat Tesla’s Bitcoin inkomsten uit autoverkopen niet in contanten zouden worden omgezet.

Afgezien van de gigantische stap van Tesla, heeft Time Magazine ook zijn activiteiten in de crypto wereld vergroot door drie covers van zijn tijdschrift te veilen als niet-vervangbare tokens (NFT’s). Het beleid van Times versnelde de vraag naar digitale valuta en kunst. De titel van de eerste cover heette ‘Is Fiat Dead?’ Velen geloven dat het een poging was om digitale valuta een boost te geven.

Eerder had Time Magazine een artikel gepubliceerd over waarom de Bitcoin essentieel was op de reis naar financiële vrijheid. Het stuk veroorzaakte een reeks reacties, waarbij Alex Gladstein zei dat het inderdaad een alternatief geldsysteem is en een manier om economische controle te overwinnen.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten