Altcoin Nieuws, Bitcoin Nieuws, Solana Nieuws

Tom Brady is bereid om deel van salaris in Bitcoin, Ethereum of Solana te ontvangen

Tom Brady, de zevenvoudig Super Bowl winnaar en quarterback van de Tampa Bay Buccaneers, heeft gezegd dat hij geïnteresseerd zou zijn in het ontvangen van een deel van zijn salaris in crypto valuta.


Tom Brady geïnteresseerd in crypto

“Ik zou graag deels betaald willen worden worden in crypto. Het liefst in Bitcoin- of Ethereum- of Solana-tokens, zo zei Brady eerder deze week in een podcast.

“Ik denk dat het verbazingwekkend is wat er in de wereld gebeurt en hoe de wereld digitaler wordt. Als je kijkt naar hoe de wereld handelt en met al deze verschillende digitale media en hoe ze valuta’s beïnvloeden.”

Dit is niet de eerste keer dat Brady de crypto valuta industrie betreedt. In juni namen hij en zijn vrouw Gisele Bündchen aandelen in FTX, een crypto exchange onder leiding van Sam Bankman-Fried.

“Het is een ongelooflijk opwindende tijd in de cryptowereld en Sam en het revolutionaire FTX team blijven mijn ogen openen met de eindeloze mogelijkheden”

Dat Brady wel betaald wil worden in Solana tokens is dan ook niet heel gek. De CEO van FTX is namelijk verbonden aan het project. Bankman-Fried vertelde onlangs dat het project een enorme potentie heeft:

“Ik vind het een heel cool product. Van de momenteel bestaande blockchains, het misschien de enige is, of op zijn minst een van de weinige, die zo wordt gebouwd dat het een heel plausibele kans heeft om uiteindelijk gigantische applicaties te kunnen hosten.”


Crypto wordt steeds groter in de NFL

Brady is niet de enige NFL speler die de afgelopen maanden met crypto aan de slag is gegaan. In december vorig jaar begon Russell Okung van de Carolina Panthers, de helft van zijn NFL salaris om te zetten in Bitcoin.

Kansas City Chiefs speler Sean Culkin kondigde in april van dit jaar aan dat hij zijn NFL inkomsten gaat inruilen voor Bitcoin. In mei kondigden de New York Football Giants een samenwerking aan met crypto asset beheerbedrijf Grayscale.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten