Nieuws

Tom Lee: Ethereum (ETH) koers stijgt tot $1900 in 2019

De grootste altcoin, Ethereum (ETH) zal tegen het einde van 2019 een enorme koersstijging zien tot $1900 dollar per ETH munt, zegt cryptocurrency expert Tom Lee.

Ethereum is aan het eind van het jaar $1900 waard

In een bericht aan de klanten van Fundstrat Advisors merkte Tom Lee op dat er op dit moment een te negatief sentiment is rondom Ethereum. Volgens hem zal dit omkeren en zal dit de basis vormen voor een sterke prijsstijging. De crypto analist vertelt dat in in het verleden Ethereum wel vaker een dergelijke slechte periode heeft meegemaakt. Elke keer heeft de altcoin de slechte weten om te draaien tot een enorme koersstijging. In een voorspelling laat Lee weten dat Ethereum tegen het einde van 2019 de $1900 dollar zal bereiken. Dat is een prijs die ongeveer 40 procent hoger ligt dan de all time high van de één na grootste cryptomunt. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $225 dollar. Als de voorspelling van Tom Lee uitkomt betekent dat de Ethereum koers tegen het einde van het jaar met 720 procent stijgt.   ethereum koers

De uitspraken van Tom Lee

In juli dit jaar vertelde Lee zijn koersverwachting met betrekking tot de Bitcoin. Hij vertelt in deze verwachting dat de grootste cryptocurrency ter wereld tegen het eind van het jaar tussen de $22 duizend en $25 duizend dollar zal verhandelen. Ook vertelde Lee dat de cryptomarkt enorm zou kunnen groeien aan het eind van het jaar. Hierbij verwees hij naar een verband tussen Bitcoin en andere opkomende markten.