TONcoin
Altcoin

Toncoin koers stijgt met 17% na integratie Notcoin

De koers van Toncoin (TON), is de afgelopen 24 uur sterk gestegen. Dankzij de lancering van Notcoin (NOT) op de grote crypto-exchange Binance steeg de altcoin met 17,3%, waarmee TON beter presteert dan bijna alle andere munten op de cryptomarkt.

Toncoin beleefde een volatiele periode: in april bereikte de altcoin een nieuw hoogtepunt van $7,27, om vervolgens terug te zakken naar $4,62 op 1 mei. In de afgelopen 24 uur heeft TON een groot deel van zijn verliezen goedgemaakt, met een stijging van ruim 17% naar $7,14. Daarmee heeft de munt de belangrijke grens van $7 herwonnen en nadert hij zijn vorige recordhoogte van $7,27.

Het succes van NOT

De hype rondom Notcoin is aanzienlijk. Dit project, een spel gebouwd binnen de Telegram-app, heeft in korte tijd meer dan 35 miljoen spelers verzameld – een indrukwekkende mijlpaal. Omdat de NOT-token op het TON-netwerk is gebouwd, heeft het succes van dit Telegram-spel ook invloed op Toncoin.

Sinds de lancering van Notcoin op Binance is de waarde van TON explosief gestegen. Daarnaast wordt NOT vanaf 13 mei ook op de OKX-exchange beschikbaar en vanaf 16 mei kan Notcoin verhandeld worden op Bybit.

Wat is Notcoin?

Wat is Notcoin precies? Het is een eenvoudig “klikspel” binnen de Telegram-app. Spelers verdienen NOT-munten door op de Notcoin-bot te klikken en vrienden uit te nodigen. In het spel klik je op een gouden munt om Notcoins te verdienen.

Daarnaast is er een wereldwijde ranglijst waarop je kunt zien wie de meeste NOT heeft verzameld. Het spel trekt veel spelers aan vanwege de eenvoud en de mogelijkheid om geld te verdienen in de vorm van cryptocurrencies.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten