crypto stijgt
Altcoin

Top 3 best presterende cryptomunten van deze week

In de afgelopen dagen hebben altcoin-prijzen aanzienlijke winsten geboekt. Dit komt deels door de hoger dan verwachte werkloosheidscijfers uit de Verenigde Staten, die de hoop voeden dat de rentetarieven mogelijk dit jaar nog verlaagd zullen worden.

Een dergelijke renteverlaging zou meer geld beschikbaar maken in de economie, wat positief uitpakt voor zowel aandelen- als cryptoprijzen. Laten we vandaag eens kijken naar de grootste stijgers op de cryptomarkt.

1. Dogwifhat (WIF) grootste stijger van de week

De memecoin Dogwifhat (WIF) is de afgelopen week opvallend sterk gestegen, met een toename van ruim 22%. Deze altcoin heeft een zeer volatiele periode achter de rug.

Op 9 april bereikte WIF bijna een waarde van $4,30, maar zakte vervolgens binnen vijf dagen naar $2,15. Recentelijk heeft Dogwifhat zich hersteld en is de munt weer gestegen tot boven de $3,30, waardoor het belangrijke prijsniveau van $3 opnieuw is behaald.

Deze opleving vormt een solide basis voor de munt om zich voor te bereiden op een nieuwe bull rally, waarbij het doel van $4 een cruciale mijlpaal is voor de altcoin.

2. Pepe (PEPE) klimt richting nieuwe all time high

De populaire memecoin Pepe (PEPE) was afgelopen week de op een na grootste stijger met een prijsstijging van 13,5% in zeven dagen.

PEPE ervaart aanzienlijke prijsschommelingen: rond 24 april steeg de waarde naar $0,000008, maar zakte op 1 mei weer naar bijna $0,000006. Na recent positief nieuws over de Amerikaanse werkloosheidscijfers klom de munt weer boven de $0,0000085.

Dankzij deze recente winsten nadert PEPE nu zijn recordhoogte van $0,0000106.

3. Render (RNDR) schiet omhoog

Tot slot nemen we Render (RNDR) onder de loep. Deze munt zag de afgelopen 24 uur een waardestijging van bijna 7%, waardoor de koers weer boven de $9 uitkwam.

Render richt zich op het distribueren van GPU-rekenkracht via blockchain en draait op het Solana (SOL) netwerk. Dit project ondersteunt de ontwikkeling van toekomstige rendering- en AI-technologieën.

Hoewel het project al bijna vier jaar bestaat, bereikte het afgelopen maart een nieuwe recordhoogte van $13,17.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht PEPE of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

NVIDIA schiet 6% omhoog na kwartaalcijfers – AI tokens reageren amper
Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?