Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa heeft voor komende week gigantisch hoge verwachtingen over drie altcoins, die recent lanceerden in behoorlijk slechte marktomstandigheden. Het gaat om Wormhole (W), het op Ethereum gebaseerde Omni Network (OMNI) en TNSR, de governance token van NFT-platform Tensor.

Wat moeten we met dit soort voorspellingen?

Het lastige aan dit soort voorspellingen van analisten als Altcoin Sherpa is dat ze in principe niet eens gelijk hoeven te hebben om gelijk te krijgen.

Als dit soort figuren, met honderdduizenden volgers, dergelijke grafieken publiceren en roepen dat bepaalde munten gaan stijgen; dan zullen hun volgers instappen.

Zeker als Altcoin Sherpa regelmatig vergadert met andere grote influencers om te bepalen welke munten ze komende week eens zullen inkopen.

De kans is aanwezig dat figuren als Altcoin Sherpa al in de munten zitten voordat ze erover beginnen te publiceren. Het valt ook op dat ze heel vaak van posities wisselen en het regelmatig over andere munten gaat.

Wat natuurlijk niet wegneemt dat je kunt verdienen door mensen als Altcoin Sherpa te volgen, maar het tegenovergestelde blijft natuurlijk ook waar.

Bitcoin op een kruispunt

Wat Bitcoin betreft zijn we volgens Altcoin Sherpa op een kruispunt uitgekomen. De digitale munt kan nu echt alle kanten op, zo is de overtuiging van Altcoin Sherpa.

“Bitcoin zit in een probleemzone. Ik heb winst genomen op mijn laatste ENA (Ethena) aankopen en blijft even aan de zijlijn staan. Je wil niet handelen rond de 0,50 Fibonacci-niveaus en hier ligt ook het 200 exponentiële gemiddelde op de vieruur-grafiek”, aldus Altcoin Sherpa.

“Ik koop met alle plezier later en tegen hogere koersen in als dat nodig is, maar ik zit nog steeds long op bepaalde altcoins”, zo sluit hij zijn verhaal af.

Bitcoin doet het vooralsnog redelijk na de halving en blijft hangen rond de koers van 66.500 dollar. Daarmee staat er voor de afgelopen zeven dagen een stijging van 5,67 procent op de borden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten