crypto stijgt
Solana

Topanalist: Deze cryptomunt is klaar voor een grote prijsstijging

De populaire pseudonieme analist Bluntz claimt dat Solana dichtbij een lokale bodem zit. Solana werkt zich momenteel op tot een gigantische concurrent op het gebied van smart contracts voor Ethereum. Volgens Bluntz maakt Solana zich op voor een bodem ten opzichte van Bitcoin rond de 0,025 BTC.

Als het die bodem aantikt, dan verwacht hij weer stijgingen voor de populaire munt.

Bodem voor Solana

“Solana lijkt dichtbij een bodem ten opzichte van Bitcoin naar mijn mening. Het moet nog één laatste keer de dieptepunten aantikken op de uurgrafiek om de C-golf af te maken”, aldus de analist.

Bluntz maakt voor zijn analyses gebruik van de Elliott Wave Theory, die op zijn beurt weer gebaseerd is op de pscyhologie van de massa. Volgens Elliott Wave ontwikkelen de koersen van financiële assets zich in vijf golven.

Solana zou nu in het laatste deel van een correctie-golf zitten. Gezien de grafiek van Bluntz lijkt hij een koers van 0,003 Bitcoin te voorspelen voor Solana.

Op het moment van schrijven handelt Solana op 0,002519 Bitcoin

Solana versus de Amerikaanse dollar

Wat de Amerikaanse dollar betreft verwacht Bluntz nog een periode van zijwaartse consolidatie voor Solana. Daarna moet een rally beginnen die de koers van de munt naar 230 dollar brengt.

“Ik sta open voor de mogelijkheid van een zijwaartse correctie voor Solana op dit punt. Vooral omdat ik denk dat SOL/BTC al klaar lijkt met een ABC-golf en de dieptepunten bijna weer aangetikt zijn, waardoor de munt heel dichtbij een bodem is.

Als dat de bodem is, dan zou het niet logisch zijn voor SOL/USD om verder weg te vallen naar 160 dollar”, aldus Bluntz.

Alles lijkt er momenteel weer goed uit te zien voor Solana, dat nu binnenkomt op een koers van 172 dollar. Mocht Bluntz gelijk krijgen, dan staat het project snel weer boven de felbegeerde 200 dollar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’