chainlink
Chainlink

Crypto analist voorspelt Chainlink klaar voor explosieve stijging van 40%

De populaire pseudonieme analist Bluntz is op Twitter razend enthousiast over Chainlink (LINK), een op Ethereum gebaseerde altcoin. Volgens Bluntz is er sprake van meerdere bullish signalen voor de munt op de 8-uurs grafiek. Bluntz voorspelt dat Chainlink kan stijgen naar een niveau dat het in januari 2022 voor het laatst aantikte.

Nadat LINK volgens Bluntz voor de laatste keer een stevige daling moest ondergaan, zou het nu tijd zijn voor een stijging naar de koers van 20 dollar. “Chainlink is op weg naar 20 dollar, RIP voor iedereen die capituleerde”, aldus Bluntz.

De analist baseert zich voor zijn werk op de Elliott Wave Theory, dat is een theorie uit de technische analyse waarmee je de koersen kunt voorspellen op basis van de psychologie van de massa.

Volgens de bedenker van de theorie ontwikkelen de koersen van financiële assets zich in golven. Op het moment van schrijven zit Chainlink even in een dip, want de koers is de afgelopen 24 uur met 3,90 procent gedaald en daarmee klokt het project binnen op 14,10 dollar.

Als Bluntz gelijk krijgt, dan zou Chainlink vanaf hier met 37 procent stijgen naar de koers van 20 dollar. Overigens is LINK niet het enige project waar Bluntz momenteel bullish over is.

Hij ziet ook kansen voor het smart contract platform Solana (SOL). Volgens Bluntz is Solana bezig met het fabriceren van een uitbraak ten opzichte van Bitcoin, wat impliceert dat het handelspaar met de Amerikaanse dollar waarschijnlijk extreme stijgingen gaat zien.

“SOL/BTC probeert uit de bullish flag te breken na een paar dagen van rust. Als deze range van 37 dagen breekt, dan gaat SOL giga-hard omhoog. Dit wordt waarschijnlijk de steilste stijging tot nu toe. Luister niet naar de bears, zij haten geld”, aldus Bluntz.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving