Newsbit

warren buffet

Tron CEO Sun betaalt $4,57 miljoen om te lunchen met Warren Buffet

warren buffet

Justin Sun, oprichter en CEO van Tron (TRX), heeft tijdens de eBay goeden doelen veiling een lunch gewonnen met Warren Buffet.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

$4,567,888 dollar voor een lunch

Justin Sun betaalde voor de lunch een recordbedrag van $4,567,888 dollar om de veiling, die al 20 jaar gehouden wordt door Warren Buffet, te winnen. Sun mag zeven vrienden mee nemen voor de lunch met Buffet, die gehouden zal worden in een steakhouse in New York.

De opbrengst van de veiling wordt gedoneerd aan de GLIDE Foundation. Dit fonds zet zich in voor het bestrijden van onrecht, ongelijkheid, dakloosheid en gemeenschappen in nood. Sinds 2004 heeft Buffet al meer dan $30 miljoen dollar opgehaald voor het goede doel.

Sun vertelt dat hij het belangrijk vindt bij te dragen aan een goed doel die dit soort groepen in nood helpt. Hij zegt hierover het volgende:

“Het hoofdkantoor van TRON en BitTorrent zin beide gevestigd in San Francisco en het bieden op deze liefdadigheidsveiling was een topprioriteit voor ons team. Ik ben dan ook zeer trots dat mijn bod is gedoneerd aan de GLIDE Foundation, een stichting die ondersteuning biedt voor onze daklozengemeenschap.”


Gaat Sun Warren Buffet overtuigen?

De CEO van GLIDE, genaamd Karen Hanrahan, benadrukt dat 100% van de donatie van Sun gebruikt wordt om mensen te helpen obstakels zoals dakloosheid, verslaving, honger en sociaal isolement te overwinnen.

Volgens sommige mensen is het liefdadigheidsbuffet van Sun met Warren Buffet een meesterzet. Tron krijgt hier enorm veel publiciteit van, zeker omdat de crypto community Warren Buffet herinnert als iemand die negatief tegenover cryptocurrencies staat. Buffet noemde Bitcoin namelijk al eens “rattengif”.

Of Justin Sun de rijke Amerikaan kan overtuigen van het nut van crypto’s is dus maar de vraag. Blijft de lunch slechts een gezellige middag, of gaat Justin Sun de Amerikaan overtuigen?

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld of meer trade calls ontvangen? Join dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top