Nieuws, Trending

Tron ondersteunt beperkingen op gok-DApps in Japanse marktDe Japanse regelgevingen op gok-gerelateerde DApps zijn wat strikter dan in de rest van de wereld. Om aan alle eisen rondom kansspellen en hiermee de lokale regelgeving te voldoen, heeft Tron (TRX) deze DApps verwijdert.


Lokale wetgeving

Het bedrijf heeft alle intenties om aan de lokale wet- en regelgeving te voldoen in alle landen waar de crypto exchange actief in is. Om deze reden heeft het bedrijf gokbeperkingen opgelegd voor gebruikers die actief zijn in Japan. Hiernaast suggereert Tron (TRX) dat Japanse DApp-ontwikkelaars niet op het bedrijfsplatform moeten starten. Deze zullen dan ook verwijdert worden wanneer dit wel gebeurd.


Samenwerken met Japanse overheid

Tron is van plan om met de Japanse overheid samen te gaan werken om hen van alle noodzakelijke gegevens in het geval van overtredingen te voorzien. De ontwikkelaars worden echter goed gewaarschuwd: mochten ontwikkelaars toch met gok-apps werken, dan worden zij gevraagd om Japanse ip-adressen te blokkeren.Tron breidt zich uit

Tron is zich flink aan het uitbreiden. Onlangs heeft het bedrijf achter de cryptocurrency TRX de Blockchain app store CoinPlay overgenomen. Hierdoor wil het bedrijf een breed scala aan blockchain-apps en DApps op 1 overkoepelend platform verzamelen. Hierdoor wordt het voor gebruikers van deze apps overzichtelijk weergegeven. Op dit moment (2 april 2019) staat Tron op de 11e plek op marktkapitalisatie en gaat er ruim 586 miljoen per 24-uur om in de cryptocurrency.