Tron (TRX)
Altcoin

Tron (TRX) bereikt nieuw record van 117 miljoen gebruikers

Het is Tron (TRX) gelukt om een Bitcoin-achtige prestatie te leveren toen het een wettig betaalmiddel werd in Dominica. Dit is een land in het Caribisch gebied met ongeveer 72.000 inwoners.

Nieuwe gebruikers helpen niet bij laten stijgen prijs

Kort na deze prestatie was Tron getuige van een mini-prijsrally, toen het werd verhandeld voor circa $0,0646. Het gaat echter om een mini-prijsrally, want kort daarna daalde de waarde van de token alweer. Hierdoor ging de altcoin al weer snel terug naar de neerwaartse trend die meerdere cryptocurrencies de afgelopen weken hebben laten zien. Momenteel wordt TRX verhandeld voor circa $0,0613.

Toch hebben nieuwe gegevens afkomstig van TRONSCAN laten zien dat het netwerk van TRX nu 117 miljoen gebruikers heeft bereikt. Dit is het hoogste aantal gebruikers voor het project tot op heden. Het heeft echter niet geholpen om de handelsprijzen naar een hoger level te brengen. Het is benoemingswaardig dat de prijs van TRX in de afgelopen 30 dagen is gestegen met circa 1,17%.

Niet alleen maar positief

Het is echter niet alleen maar positief voor de populaire altcoin. Ze hebben namelijk ook negatieve ontwikkelingen meegemaakt die het lastiger gaat maken om de prijs op korte termijn te laten stijgen. Het aantal actieve gebruikers voor dApps die op het netwerk van TRX draaien zijn namelijk gedaald in de afgelopen 7 dagen. Dit heeft direct invloed gehad op de totale waarde die vergrendeld zit in het protocol. Dit bedrag is ook afgenomen en staat momenteel nog op $1.25 miljard.

Tot slot zijn ook de sociale vermeldingen voor Tron de afgelopen week sterk gedaald, namelijk met zo’n 18,5%. Dit benadrukte het feit dat het sentiment ten aanzien van het protocol en de oorspronkelijke cryptocurrency negatief blijft.

Altcoin nieuws

Kritieke beveiligingsfout in het Cosmos blockchain systeem tijdig opgelost
Worldcoin kent komende 6 maanden een inflatie van 19%
Hedera Hashgraph stijgt met 100 procent: Wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?