Nieuws

TRON (TRX) gaat samenwerken met miljarden bedrijf

De CEO van TRON, genaamd Justin Sun, heeft vandaag laten weten dat er een samenwerking komt met een nog niet aangekondigd bedrijf ter waarde van tientallen miljarden dollars.

TRON (TRX) gaat samenwerken met miljarden bedrijf

Hieronder vind je de desbetreffende tweet die de enorme samenwerking aankondigt. De CEO van TRON schrijft hier: “Eindelijk, de eerste samenwerking met een industrie gigant met een waarde van tientallen miljarden dollars. Raad de naam.     De hype sloeg snel over naar de Twitteraars en al snel ontstond er een raadspel. Eén van de namen die veel genoemd wordt is Alibibaba. Sun is namelijk afgestudeerd aan de Hupan universiteit van de oprichter van Alibibaba genaamd Jack Ma. Andere twitteraars antwoordden hier echter het volgende op: “Alibaba is 500 miljard waard. Niet slechts tientallen miljarden.” Andere bedrijven die werden genoemd zijn: Baidu, Clover en Disney. Het is tot op heden niet duidelijk welk bedrijf het echt wordt.

TRON haalt opnieuw het wereldnieuws

Dit is de tweede keer in korte tijd dat Justin Sun’s tweets het wereld nieuws halen. Op 8 oktober claimde de CEO van TRON namelijk dat de nieuwe update van de TRX token 200x sneller zal zijn dan Ethereum (ETH). Ook schreef hij in de tweet dat TRON goedkoper zal worden dan EOS. Dit zorgde voor een koersstijging van zo’n 8 procent. De nieuwe aankondiging van een samenwerking met een miljarden bedrijf kan dus zeker voor een koersstijging zorgen. Op het moment van schrijven ligt de TRON koers rond de $0,023 dollar. Dat is ongeveer 2,5 procent hoger dan een dag eerder.   Koop Tron | IDEAL