TRON update van morgen maakt TRX 200x sneller dan Ethereum

 
 
Vandaag zien we de Tron koers flink stijgen. De reden achter de enorme TRX stijging is dat de CEO van Tron, genaamd Justin Sun, beweerde dat de update van morgen ervoor zorgt dat Tron 200 keer sneller wordt dan Ethereum. Ook voegde hij eraan toe dat de transactiekosten 100x lager zullen zijn dan die van EOS.


De nieuwe TRON update

De nieuwe update genaamd ‘Odyssey 3.1′ is de nieuwste versie van het Tron-netwerk. Deze nieuwe versie gaat morgen om 2 uur ’s middags live, zegt Sun op Twitter.

 

De nieuwe update omvat de lancering van de Tron Virtual Machine. Hiermee kunnen ontwikkelaars smart contracts testen voordat ze op het Tron mainnet worden geplaatst. “Door de nieuwe update zal TRON 200x sneller zijn dan ETH en 100x goedkoper zijn dan EOS. dApp-ontwikkelaars en gebruikers, deze is voor jou!” – Tweet Sun.

De TRON koers is al een tijdje aan het stijgen. Dat komt omdat er langzaam goed nieuws over ‘Project Atlas’ naar buiten komt. Project Atlas is de intergratie van het BitTorrent platform dat de Tron foundation in juli van dit jaar heeft overgenomen.

De ergste groei van vandaag lijkt te zijn geweest. Op het moment van schrijven ligt de Tron koers rond de $0,0266 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 5,7 procent ten opzichte van een dag geleden.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken