Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

TSM tekent 10-jarige deal ter waarde van $210 miljoen met FTX

De Esports-organisatie Team SoloMid (TSM) heeft naar verluidt een 10-jarige deal gesloten ter waarde van $210 miljoen aan naamgevingsrechten met de cryptocurrency exchange FTX.


Niet eerste Esports-team met een naamgevingspartnerschap

Naar verluidt dekt de deal alle competitieve TSM-roosters. Hiernaast zal het team hernoemt worden naar TSM FTX. Verreweg het grootste deel van het geld dat de samenwerking oplevert aan TSM zal gebruikt worden voor de wereldwijde uitbreidingsstrategie van de organisatie. Hiernaast is TSM naar verluidt van plan om circa $1 miljoen aan FTX-tokens te kopen. Deze tokens zullen op hun beurt vervolgens verdeeld worden onder hun spelers en werknemers.

Hiermee is TSM naar verluidt de tweede grote Esports-organisatie die een dergelijke deal aankondigen. Gisteren maakte de Esports-organisatie Dignitas namelijk bekend dat zij ook een naamgevingspartnerschap gestart zijn, maar dan met QNTMPAY. Deze naamgevingsrechten waren de afgelopen jaren grotendeels uit de gratie geraakt in Esports, maar lijken nu weer een opleving te maken.


Bevestiging samenwerking vanuit TSM

Ook TSM heeft de deal inmiddels via een officiële release bevestigd. Naar verluidt is de samenwerkingsovereenkomst verdeeld tussen FTX Trading Limited en West Realm Shires Services Inc. Dit zijn juridisch de eigenaren en exploitanten van respectievelijk FTX.com en FTX.US.

Hiernaast zal FTX.US de partner van TSM in de VS worden, met FTX.com als internationale partner. TSM is als onderdeel van een vijfjarig uitbreidingsplan kantoren gaan openen in Azië, Europa en Zuid-Amerika. De partnerschap zal tot slot ook een filantropische component bevatten, die op een later tijdstip bekend zal worden gemaakt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten