Nieuws, Trending

Twitter CEO zegt dat de enige crypto die hij bezit Bitcoin is


De baas van Twitter, genaamd Jack Dorsey, laat weer eens zien dat hij fan is van de Bitcoin. In een tweet vertelt hij dat de enige crypto die hij bezit BTC is.


Bitcoin heeft een ongekende potentie

Het was al een tijdje duidelijk dat de Jack Dorsey een fan was van cryptocurrency. Eerder schreven we al dat de CEO van Twitter nog steeds gelooft in de toegevoegde waarde van de digitale valuta.

In een tweet, die meer dan 5000 likes kreeg, herhaalde Dorsey zijn eerdere uitspraken over de grootste cryptocurrency ter wereld. Hij noemde Bitcoin een ‘geweldig merk’ en vertelt dat BTC veerkrachtig is en een geweldige oplossing om als een wereldvaluta te dienen op het internet.

Als er aan Dorsey gevraagd wordt waarom hij zoveel vertrouwen heeft in BTC, dan antwoord hij het volgende: “Meestal denk ik dat het de grootste kans heeft om de wereldwijde valuta van het internet te zijn. Dat betekent dat de potentie enorm is.”


Dorsey werkt mee aan Bitcoin Lightning Network test

Dorsey is ook de baas van het bedrijf Square. Hij vertelt in een interview dat het bedrijf in de nabije toekomst Bitcoin weer kan accepteren. Hij vertelt dat het bedrijf in 2014 nog niet klaar was om de digitale munt te accepteren.

Ook tweette de Twitter CEO vandaag dat hij mee doet aan een experiment binnen het Lightning network van Bitcoin, genaamd de trust chain. Deze test heeft het doel om de transacties op het netwerk beter en sneller te maken.

Tijdens dit experiment ontvangt elke gebruiker de volgende transactie en voegt daar zelf 10.000 satoshis aan toe ($0,34). Vervolgens verstuurt dit persoon het bedrag naar iemand anders die hij of zij vertrouwd. Deze LN Trust Chain, is op dit moment zo’n $100 dollar waard.