Altcoin

VeChain doorbreekt cruciale barrière en lijkt op weg naar nieuwe hoogtepunten

De VeChain-prijs lijkt klaar voor een flinke prijsstijging, dit aangezien de VET koers boven de cruciale barrière van $0,152 is gebroken.


VeChain lijkt all-time high te gaan hertesten

De VeChain-prijs verhandelde ongeveer vijf maanden onder een zeer belangrijk weerstandsniveau. Daar is echter verandering ingekomen want de VET koers is er onlangs in geslaagd om uit te breken. Het heeft de weerstand nu in een ondersteuningsniveau veranderd. Deze ontwikkeling maakt duidelijk dat er een enorme opwaartse trend op komst is.

De VeChain prijs crashte tussen 4 juni en 20 juli met 63% van $0,15 naar $0,056. De neerwaartse trend eindigde met een v-vormig herstel, maar kwam niet boven $0,15 uit. Als gevolg hiervan werd deze beweging gevolgd door een daling van 46%. Hierdoor werd de weerstand op het $0,15 niveau steeds sterker. Echter, dit niveau is nu eindelijk doorbroken.

Deze prijsactie van VET staat bekend als het ‘Adam en Even-patroon’. Deze technische formatie voorspelt dat de VET koers met zeker 63% kan stijgen, tot een prijs van $0,249.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 VET token 5 procent hoger dan een dag geleden, rond de $0,1645. En, aangezien het belangrijke weerstandsniveau doorbroken is lijkt de kans groot dat de altcoin de komende tijd meer winst zal gaan boeken. Sommige analisten verwachten zelfs dat VeChain spoedig zijn hoogste punt ooit van $0,279 zal gaan testen.

VET/USDT 1-day chart
VET/USDT 1-daagse grafiek – Bron: Tradingview

Aan de andere kant, als de VeChain-prijs er niet in slaagt om boven $0,15 te blijven, is te verwachten dat de VET prijs weer zal dalen naar het ondersteuningsniveau van $0,119. Voor nu lijkt het bullish scenario echter een stuk aannemelijker.