Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Vier signalen wijzen op aanstaande spectaculaire koerssprong Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) zou volgens analisten van de cypto site LunarCrush op het punt kunnen staan om een nieuwe bull-rally te ervaren.

Het analysebedrijf heeft via social media diverse belangrijke ontwikkelingen binnen het Shiba Inu-netwerk gedeeld, die potentieel een positieve impact op de koers van deze populaire mememunt kunnen hebben.

De prijsprestaties van Shiba Inu

In de afgelopen maand heeft de koers van Shiba Inu (SHIB) een neerwaartse trend laten zien, een ontwikkeling die niet geheel verrassend komt na de explosieve prijsstijging die de altcoin in februari en begin maart doormaakte. Gedurende deze periode steeg de memecoin van $0,000009 naar een lokale piek van $0,000044, een indrukwekkende toename van maar liefst 390% in slechts enkele weken.

Sindsdien is de waarde van de munt gedaald naar de huidige prijs van $0,000026, wat neerkomt op een daling van ongeveer 41% vanaf de piek. In de laatste 24 uur is de prijs van Shiba Inu zelfs nog verder gedaald met 0,3%. Analisten geloven nu dat de correctie voornamelijk voorbij is en dat de altcoin klaar is om aan een nieuwe rally te beginnen.

Shiba Inu klaar voor nieuwe rally

Volgens LunarCrush geven verschillende metrics op het Shiba Inu-netwerk bullish signalen af. Het analyseplatform merkt een significante stijging in sociale activiteit op; een toenemend aantal gebruikers op sociale mediaplatforms volgt en bespreekt SHIB-gerelateerde onderwerpen. Dit duidt op een groeiende publieke adoptie, wat mogelijk leidt tot een verhoging van de SHIB-koers.

LunarCrush wijst ook op een toename in prijsbewegingen en marktvolume, wat suggereert dat een groeiend aantal beleggers in de munt handelt. Dit staat in contrast met onze waarnemingen; we zien namelijk een daling in het handelsvolume. Uit gegevens van Coincodex blijkt dat het volume in de afgelopen dagen is afgenomen van $1,78 miljard op 27 maart naar een huidige waarde van $703 miljoen op 4 april.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Beslissend moment: Cruciale uren aangebroken voor Bitcoin