Bitcoin
Bitcoin

Volgens deze crypto analist is Bitcoin zwaar ondergewaardeerd

Blockchain-analist Jamie Coutts zegt dat Bitcoin ondanks de gigantische stijgingen van de afgelopen periode “significant ondergewaardeerd” is. De analist roept op Twitter dat de hoge verwachtingen omtrent de Spot Bitcoin ETFs niet het complete verhaal bieden voor de stijgingen die Bitcoin recent doormaakte.

Waarom is Bitcoin ondergewaardeerd?

Bitcoin is volgens Coutts ondergewaardeerd, omdat de statistieken van het netwerk momenteel beter zijn dan ooit. Dat wil zeggen dat het gebruik van het netwerk zich momenteel op all-time highs begeeft.

Ondanks dat ligt de koers nog ongeveer 40 procent onder de all-time high van 69.000 dollar.

“volgens crypto-Twitter en de media is de enige reden voor de stijging van Bitcoin van 150 procent de hype omtrent de ETF-lanceringen. Maar ondersteunen de fundamentele ontwikkelingen de huidige koersen?

Om de fundamentele gezondheid van Bitcoin te bepalen kunnen we naar verschillende componenten van netwerk-activiteit kijken.

Het Bitcoin netwerk is extreem gezond

Uit de fundamenten blijkt dat het netwerk van Bitcoin momenteel extreem gezond is.

Interessant genoeg maakte het netwerk tijdens de vorige cyclus geen nieuwe all-time highs. Nu met nieuwe toepassingen als inscripties, is het Bitcoin netwerk weer zo sterk als tijdens de cyclus van 2016-2017.

Om die reden noemt Jamie Coutts Bitcoin op dit moment “ondergewaardeerd” en kunnen we ons volgens hem dus voorbereiden op nog meer stijgingen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten