netflix
Shiba inu

Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu

Shiba Inu heeft weer een medewerker aan zijn Metaverse-team toegevoegd. Volgens een recente blogpost is een vrouw genaamd Brandie Konopasek aangenomen. Konopasek is een entertainment-veteraan die al meer dan 15 jaar in de industrie actief is.

Een grote naam in de media wereld

Konopasek is niet zomaar een nieuwe medewerker. Ze is, zoals we al schreven, een grote naam in de entertainment wereld. Konopasek heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van talloze projecten van de grootste bedrijven ter wereld, waaronder Netflix, Disney en Marvel. Konopasek speelde ook een belangrijke rol bij het uitbrengen van een aantal van de meest winstgevende films aller tijden, namelijk Ant-Man, Guardians of the Galaxy en Doctor Strange.

In haar verklaring aan zei Konopasek dat het een opwindende ervaring is om de SHIBArmy, supporters van het project, te leren kennen en lid te worden van het Shiba Inu-project.

Opkomende technologie vormt de kern van alles wat ik doe en is zo’n creatief gedreven proces. Deze gedecentraliseerde gemeenschap is met een adembenemende visie naar de tafel gekomen en ik kan niet wachten om deze aan de wereld te zien worden vrijgegeven.

– Brandie Konopasek

Uit de aankondiging werd bekend welke rol Konopasek zou spelen in het Metaverse-project van Shiba inu.

Shiba Inu zit vol in op de metaverse

Shiba zet vol in op het metaverse project en om deze reden heeft SHIB steeds meer belangrijke mensen aangenomen die het project moeten gaan leiden. Zo heeft Shiba bijvoorbeeld game-veteraan William Volk toegevoegd als adviseur voor de aankomende game Shiba Eternity. Ook heeft het entertainment-veteraan Marcie Jastrow en voormalig technisch Sony-artiest David Kern aangenomen om te werken aan het project.

Shiba Inu nieuws

Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’