Exchange Nieuws

Voyager verkoopt zijn activa aan Binance.US

Het cryptobedrijf Voyager Digital Ltd heeft bekend gemaakt dat het na een beoordeling zijn activa aan Binance.US zal verkopen. Hiervoor is naar verluidt een deal gesloten ter waarde van ongeveer $1 miljard.

Hard getroffen door marktsituatie

Binance.US, dat als onafhankelijke juridische entiteit opereert met licentie van Binnace.com, zal naar verluidt een aanbetaling van circa $10 miljoen betalen. Ook gaat het Voyager vergoeden voor bepaalde uitgaven, met een limiet van $15 miljoen.

Ook Voyager is hard getroffen door de huidige marktomstandigheden in de crypto-markt en de toenemende zorgen over een economische neergang. Diverse spelers zijn al uitgeschakeld, waaronder het Celsius Network en Three Arrows Capital.

In juli had Voyager dan ook een Chapter 11 faillissementsbescherming aangevraagd. Naar verluidt hadden ze destijds een bod van FTX voor ongeveer $1.42 miljard voor zijn activa. Ook FTX viel echter om, waardoor dat bod ook verviel. Voyager zei dat het tijdens een hoorzitting die gepland staat op 5 januari 2023 goedkeuring van de faillissementsrechtbank zal vragen voor de deal met Binance.US.

Alhoewel de deal dus nog officieel goedgekeurd moet worden, wordt verwacht dat dit niet voor problemen zal gaan zorgen.

Exchange nieuws

Binance lanceert onbekende altcoin op platform
BUSD-stortingen en opnames via OCBS op Binance.US opgeschort
Matt Damon onthult waarom hij meedeed aan beruchte Crypto.com reclame
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden