Nieuws

Waar kan ik Bitcoin Cash SV (BCH SV) kopen?

De afgelopen week staat geheel in teken van de Bitcoin Cash hardfork. De update die Bitcoin Cash (BCH) heeft doen splitsen in twee kampen: Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash SV. De meeste exchanges bieden alleen Bitcoin Cash ABC aan, maar waar kun je de enorm groeiende Bitcoin Cash SV kopen? 
Het is meer dan een week geleden dat de Bitcoin Cash (BCH) blockchain in tweeën werd gedeeld tijdens een hard fork. Twee tegengestelde partijen botsten over de toekomst van BCH. Nu is het tijd om beide splitsingen tegen elkaar af te wegen, nu de stof eindelijk begint op te trekken.

Wat is Bitcoin Cash ABC (BCH ABC)?

Bitcoin Cash (BCH ABC) wordt geleid door Roger Ver en Jihan Wu, mede oprichter van Bitmain. BCH ABC voorstanders staan voor het idee dat de basisstructuur van BCH geen grote veranderingen nodig heeft. Wel wilt Bitcoin ABC de suggestie doen om het netwerk verder te ontwikkelen, voornamelijk via de vergroting van de blocksize van Bitcoin Cash en het minimaliseren van transactiekosten.

Wat is Bitcoin Cash SV (BCH SV)?

Recht tegenover Bitcoin Cash ABC staat Bitcoin SV (Satoshi’s Vision). Deze afsplitsing staat onder leiding van Craig Wright, die zichzelf tot Satoshi Nakamoto heeft verklaard. Bitcoin Cash SV is gemaakt in augustus 2018, vlak voordat de hard fork begon. BCH SV probeert het originele Satoshi protocol te herstellen door de structuur van Bitcoin Cash te veranderen. Het hervorimingsplan omvat  het volledig overschrijven van de netwerkscripts van Bitcoin ABC en het vergroten van de blokgrootte van BCH van 32 MB tot een maximum van 128 MB om de netwerkcapaciteit en schaal te vergroten.
Bitcoin Cash ABC heeft meer proof of work verzameld dan BCH SV en heeft daarmee de loyaliteit van grote crypto exchanges gewonnen, waaronder: Deze exchanges kozen er aanvankelijk voor om de Bitcoin Cash handel stop te zetten. Na enkele dagen benoemde de exchanges de winnaar door de originele naam ‘BCH’ toe te wijzen aan BCH ABC. Als je deze token wilt kopen is het dus heel simpel. Je koopt gewoon Bitcoin Cash (BCH).

Waar koop ik BCH SV?

Ben je voorstander van Bitcoin Cash SV, dan is het lastiger om aan de tokens te komen. De munt heeft een enorme koersstijging gezien de afgelopen paar dagen en het is dan ook zonde om deze bullrun mis te lopen. Je kunt heel gemakkelijk BCH SV tokens kopen bij Bitvavo. Deze betrouwbare Nederlandse broker biedt de munt aan en je kunt deze gemakkelijk met IDEAL kopen.   Koop BCH SV | IDEAL