Bitcoin,, Ripple

Waar koop je Goedkoop Bitcoins, Ripple en andere Crypto?

Nu de cryptocurrency markt flink stijgt borrelt de vraag op: Waar koop je nou het goedkoopst je Bitcoins, Ripple en andere crypto’s? Hieronder geven we een overzicht van de goedkoopste verkopers.


Dit zijn de goedkoopste exchanges

De Bitcoin koers is vandaag gestegen naar $5240 dollar. Een flinke stijging en de munt lijkt nog wel even door te kunnen stijgen. De vraag die we als maar gesteld krijgen is dan ook niet gek. Waar kan je het goedkoopst, veilig Bitcoins kopen?

Voor het gemak geven we hieronder de 5 goedkoopste en in onze ogen beste crypto exchanges/ brokers. Let wel op, de tabel geeft de Bitcoin prijzen van 3 april 2019 (22:50) weer. Het kan dus zijn dat de prijzen weer veranderd zijn.

 

[table id=34 /]

Zoals we in de bovenstaande tabel kunnen zien zijn Bitvavo en Coinbase de goedkoopste Bitcoin aanbieders. We hebben Bitvavo bovenaan gezet omdat bij deze exchange de fee erg laag ligt waardoor dit volgens ons de goedkoopste crypto exchange is.

 

Als we de andere crypto prijzen analyseren, zoals de XRP prijs dan zien we eigenlijk dezelfde tendens. Coinbase en Bitvavo springen er positief boven uit. Heb je nou vragen over het aanmaken van een account, of wil je uitleg hebben over het kopen van cryptocurrencies? Join dan ons telegram kanaal @newsbit_crypto.

Bitcoin nieuws

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Mike Novogratz verwacht Bitcoin correctie tot $42.000
Miner Marathon start ‘Slipstream’ om Bitcoin transacties sneller te maken
Meer nieuws

Meest gelezen

Hoeveel VeChain moet je kopen om miljonair te worden?
Deze 3 cryptomunten zijn klaar voor een grote prijsstijging
Google Bard voorspelt de impact van de Bitcoin halving op de Shiba Inu koers