Nieuws

Waarom stijgt de IOTA koers? Samenwerking met Fujitsu

IOTA heeft de afgelopen dagen een enorme winst geboekt, maar hoe komt dat? Het Japanse bedrijf Fujitsu lanceert een op IOTA gebaseerd platform.

IOTA gaat samenwerken met Fujitsu

Volgens een aankondinging van Fujitsu gaat het bedrijf het IOTA protocol gebruiken om gegevens op te slaan. Vooral de gegevens van de productie en toeleveringsketens zullen via het IOTA netwerk draaiende worden gehouden. Het doel van Fujitsu is het verbeteren van transparantie, veiligheid en gegevensvertrouwen. De programmamanager bij Fujitsu Munchen zegt dat de samenwerking IOTA zal helpen om zich te promoten als de nieuwe protocolstandaard. De manager van Fujitsu zegt dat IOTA de nieuwe uitdaging aankan, dit omdat IOTA een enorm expertise heeft in ICT diensten. De samenwerking is bedoeld om een steeds meer gegevens intensieve industrie en productie aan te pakken. Door dit goed aan te pakken zal een bedrijf voor kwaliteit en integriteit zorgen.

De enorme IOTA prijsstijging

De IOTA (MIOTA) koers is na de aankondiging met meer dan 34 procent gestegen. De prijs voor 1 IOTA token ligt nu rond de $0,71 dollar. Voor de aankondiging lag de IOTA prijs nog rond de $0,53 dollar. De koersstijging lijkt maar niet op te houden en ook vandaag gaat de IOTA koers dus door met stijgen. Vandaag ziet IOTA een prijsstijging van 15,6 procent.   IOTA koers   Koop IOTA | IDEAL