Newsbit

tezos foundation

Wat is de reden dat de Tezos (XTZ) prijs stijgt?

tezos foundation

De Amerikaanse crypto exchange Coinbase heeft laten weten dat het gebruikers Tezos (XTZ) laat staken. Ook kun je gratis Tezos tokens verdienen via het Coinbase Earn programma.

In een blogbericht kondigt Coinbase aan dat het Tezos investeerders beloningen geeft als ze XTZ tokens houden op het platform. Dat betekent dus dat XTZ houders rente verdienen over hun Tezos tokens.


Tezos Staken met rendement van 5%

Het staken van munten stelt de klanten in staat passief inkomsten te generen door geld in een cryptowallet te houden. Dit zorgt ervoor dat de klant bijdraagt om de activiteiten van het netwerk te ondersteunen. Dit maakt de blockchain van, in dit geval Tezos, veiliger en efficiënter. In ruil voor het vasthouden/ locken van hun cryptomunten, in een staking wallet, worden de klanten beloond met extra tokens.

Coinbase Custody, de institutionele tak van Coinbase, lanceerde al in maart zijn staking diensten voor Tezos. Kathleen Breitman, mede-oprichter van Tezos, zei destijds:

“De lancering van het staken van Tezos via Coinbase Custody, dient een acute behoefte die tot nu toe bestond: een manier voor institutionele deelnemers die op een veilige, offline bewaarder vertrouwen om een ​​actieve rol in het netwerk te spelen.”

Na vandaag kunnen dus alle in aanmerking komende Coinbase klanten een geschat rendement van 5% per 35-40 dagen verdienen. Zodra de eerste bewaarperiode is voltooid, ontvangt de klant elke drie dagen beloningen.


Gratis Tezos en andere tokens via Coinbase Earn

Vanaf vandaag kun je als klant ook $6 dollar aan gratis Tezos (XTZ) verdienen via het Coinbase Earn programma. Als je een Coinbase Earn account hebt. Naast Tezos kun je via het Coinbase Earn programma ook geld verdienen door lessen over andere cryptocurrencies te volgen.

Zo kun je gratis $50 dollar aan EOS krijgen, $50 dollar aan Stellar Lumens (XLM) tokens verdienen, $20 dollar aan stablecoin Dai en $10 dollar aan BAT verdienen.

Het enige wat je nodig hebt is een geverifieerd Coinbase account. Deze kun je aanmaken door hier te klikken.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top