Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Dogecoin Nieuws

Wat is de reden van de IOTA prijsstijging van +60%?

Welke technologie en marketingfundamenten zitten er achter de prachtige IOTA-rally van vandaag? In dit artikel lees je meer.


IOTA’s nieuwe updates

De IOTA prijs is in minder dan 12 uur tijd met 60 procent gestegen. De koers steeg vandaag namelijk van $0,81 naar $1,28. In een week tijd is de koers zelfs met meer dan 138 procent omhoog geschoten.

IOTA koers stijgt – Bron: Tradingview

De IOTA Foundation, die doorgaans erg actief is op het gebied van ontwikkeling, heeft de afgelopen dagen een aantal belangrijke aankondigingen gedeeld. Zo nadert IOTA een beslissende fase van Chrysalis, de grootste systeemupgrade in de geschiedenis van het netwerk.

Volgens een blogpost van de leiders van de IOTA Foundation zal het schaalbare geautomatiseerde marktmakers, DeFi-ecosystemen en gedecentraliseerde oracles voor IOTA-mechanismen activeren. Veel op dApps gerichte startups zullen daarom de kracht van IOTA’s Tangle netwerk kunnen benutten.

Vanaf 5 februari 2021 lanceerde de IOTA Foundation een speciale Chrysalis-webpagina om de voortgang op een meer gedetailleerde manier te bespreken. Het toont ook gidsen en schema’s voor verdere updates. Zoals eerder gemeld heeft IOTA ook goedkeuring gekregen van de Duitse regering die partner is in het grootschalige smart-city programma.


IOTA’s recordbrekende rally

De geweldige IOTA-prijsstijging is trouwens onopgemerkt gebleven, zelfs niet voor de concurrenten van het project. Ethereum-ontwikkelaar Afri Shoedon zei op Twitter dat hij enthousiast is over de IOTA-dynamiek en de geweldige koerspump van vandaag. Shoedon vergeleek de prestaties van IOTA met die van XRP, Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA). Deze tokens haalden vorige week de krantenkoppen met recordbrekende rally’s.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten