VeChain, vet
Altcoin

Wat zit er achter de VeChain prijsstijging?

VeChain is vandaag opnieuw met 16 procent gestegen, naar een prijs van $0.08657. De prijsstijging van vandaag is de tweede steile klim van deze week, maar wat is de reden van de plotselinge opleving?

VET grafiek 4 uur per candle – Bron: Tradingview

Wat is de reden van de prijsstijging?

VeChain bevond zich sinds begin januari in een neerwaartse trend, waardoor de prijs van de token op 24 februari naar een dieptepunt van $0,04001 daalde, waarna het een langzaam herstel begon dat het sindsdien heeft doorgezet. Het herstel was echter niet bijzonder indrukwekkend tot deze week. Deze prijsstijging wordt veroorzaakt door goed nieuws vanuit de VeChain Foundation.

De Foundation versterkt namelijk haar aanwezigheid en samenwerking in Europa. Volgens de medeoprichter, genaamd Sunny Lu, is VeChain op weg om een ​​nieuw technologie-team aan te nemen, met meer dan 100 ontwikkelaars, om de groeiende vraag van Europese bedrijven te ondersteunen.

Gisterenn werd VeChain ook nog eens lid van het Consumer Goods Forum (CGF), dat CEO’s en senior management van meer dan 400 retailers, fabrikanten en relevante belanghebbenden uit bijna 70 landen samenbrengt, met een gecombineerde omzet van $2,79 biljoen.

Een week geleden tekende de VeChain-stichting een samenwerkingsovereenkomst met de Draper University-accelerator, die naar verwachting de samenwerking en acceptatie van VeChain voor toekomstige Web 3.0-projecten en startups zal vergroten.


Wil jij VeChain verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Wat kunnen we verwachten?

Op het moment van schrijven heeft VeChain het ondersteuningsniveau van ongeveer $0,07900 overschreden. De VET koers bevindt zich zelfs rond het weerstandsniveau van $0,084. Als VeChain erin slaagt de daily candle boven dit niveau te sluiten zou dat een zeer positief teken zijn. Dit zou namelijk een prijsstijging naar ten minste $0,095 kunnen veroorzaken.