Nieuws, Trending

Weer mogelijk om accounts te registreren op Bithumb

Nadat één van de grootste Zuid-Koreaanse cryptocurrency-exchanges Bithumb bijna een maand lang geen nieuwe accounts toeliet op haar platform, opent deze nieuwe accountregistraties vanaf 30 augustus 2018 toch weer.

Samenwerking

Volgens een vertegenwoordiger van het bedrijf dat aan de Koreaanse nieuwsorganisatie Yonhap heeft aangegeven dat Bithumb in samenwerking met Nohhyup een contract gaan ondertekenen waarmee het vanaf 30 augustus 2018 weer mogelijk is om een nieuw account te registreren op het crypto-platform. Eerder, in juli 2018, had Nonghyup al zijn diensten met Bithumb opgeschort. Volgens geruchten is dit besluit genomen nadat de cryptocurrency exchange 17 miljoen Amerikaanse dollar verloor in zijn meest recente hack van vorige maand.

Nieuwe regels

Sinds januari van dit jaar  zijn er in Zuid-Korea een aantal nieuwe regels gekomen waar cryptocurrency exchanges aan moeten voldoen. Hierdoor hebben veel cryptocurrency exchanges buitenlandse burgers moeten verbieden en zijn nu de echte namen, zoals die ook op de bankpassen staan, gelinkt aan accounts van gebruikers.