Whale verstuurt $130 aan Ethereum met $2.6 miljoen Fee

Per ongeluk op een knop gedrukt, of om te shockeren? Het is nog niet bekend. Maar woensdag 12:00 ’s middags stuurde een onbekende wallet houder 0,55 ETH, ter waarde van ongeveer $133, met 10.666 Ethereum aan transactiekosten. Dit is momenteel ongeveer $2,6 miljoen dollar waard.


Een klein foutje?

De vergoeding ging naar de Chinese mining groep genaamd Spark Pool, die de transactie verwerkte en de miljoenen aan haar leden zou kunnen verdelen. Een normale transactie zou waarschijnlijk oplopen tot ongeveer $0,50, maar kan door een afzender handmatig hoger worden ingesteld als ze een transactie sneller willen doorvoeren.

De identiteit van zowel de afzender als de ontvanger is nog niet bekend. Maar de afzender heeft een ETH-wallet saldo ter waarde van meer dan $11 miljoen. Dit is na $2,6 miljoen aan transactiekosten te hebben uitgegeven.

Vreemd genoeg heeft de wallet van de afzender de afgelopen uren elke minuut transacties verzonden met bijbehorende kosten van minder dan een dollar. Als zodanig is het mogelijk dat de whale per ongeluk de enorme transactie fee heeft verstuurd.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Spark Pool bevriest transactie

Dit is niet de eerste keer dat Spark Pool aan de ontvangende kant staat van een meevaller qua transactiekosten.

Vorig jaar bevroor het bedrijf een mysterieuze betaling van 2.100 ETH (toen $300.000 waard) die het verdiende voor het minen van slechts één blok. Na het opsporen van de afzender, een Zuid-Koreaans blockchain-bedrijf, stemde Spark Pool ermee in de beloning voor de helft terug te betalen.

Nieuws website Coindesk heeft contact opgenomen met Spark Pool en deze geven aan de enorme transactiekosten te bevriezen voordat er meer duidelijkheid is.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken