Ripple's XRP Logo Smartphone
Ripple

Whales blijven XRP verzamelen ondanks SEC-zorgen

Nu de crypto-marktkapitalisatie weer gegroeid is, krijgt iedereen van de crypto-community weer de kans om na te denken over andere gebeurtenissen binnen de branche, zoals het geschil tussen de Amerikaanse SEC en Ripple. En wanneer dit gebeurt, vindt er natuurlijkerwijs ook veel speculatie plaats.

Whales kopen steeds meer XRP

Toch blijft Ripple veel omzet genereren met zijn On-Demand Liquidity aanbod, dat nog steeds erg groot is. Het crypto-bedrijf maakte dan ook in slechts 1 kwartaal zo’n $225 miljoen aan omzet.

WhaleStats, een trackingplatform gericht op crypto-whales, deelde onlangs nieuwe cijfers. Hieruit blijkt dat de top 100 BSC Whales steeds meer geïnteresseerd zijn in XRP. Deze whales beziten momenteel voor bijna $30 miljoen aan XRP-tokens, maar dit aantal tokens stijgt. De altcoin blijkt namelijk steeds vaker voor te komen in de top 10 van meest gekochte crypto’s door whales.

Dit ondanks het feit dat Ripple nog steeds in een rechtszaak zit met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Alhoewel de rechtszaak al lang bezig is, is nog niet direct duidelijk of er een winnaar gaat zijn, en zo ja, wie dat is. Ook lijkt de kans op een schikking steeds groter te worden.

Crypto-whales lijken erop te wedden dat XRP goed uit de rechtszaak komt. Dit door het feit dat ze steeds meer XRP-tokens verzamelen. Of deze trend lang aanhoudt is nog niet bekend, maar het lijkt een goed teken te zijn.

Ripple nieuws

Nieuwe Juridische strijd voor Ripple Labs en CEO Brad Garlinghouse
XRP koers klaar voor een grote koersstijging
Krijgt Ripple een boete van $100 miljoen? Advocaat geeft opheldering
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen