Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Whales hebben de afgelopen 24 uur $400 miljoen aan SHIB gedumpt

Volgens gegevens van WhaleStat hebben een aantal grote investeerders besloten hun Shiba Inu tokens te verkopen. In de afgelopen 24 uur hebben whales voor meer dan $400 miljoen aan SHIB tokens verkocht.


Detailhandelaren laten Shiba Inu massaal vallen

De grote uitverkoop komt niet uit het niets. De hele cryptomarkt kleurt de afgelopen dagen rood en SHIB presteert al tijden lang niet zo goed. De prijs is namelijk met 62% gedaald vanaf zijn hoogste punt ooit. Hoewel investeerders geprobeerd hebben de Shiba Inu prijs te laten stijgen is het ze niet gelukt. De echte koopkracht mist.

Volgens zowel handels- als transactievolume-indicatoren laten detailhandelaren Shiba Inu vallen en stappen over op andere cryptocurrencies. Ondanks de dump van $400 miljoen aan SHIB zijn whales op dit moment nog altijd verantwoordelijk voor het grootste deel van de koopkracht op de markt.

Nu de beartrend op de cryptomarkt verergert hebben whales de neiging om hun crypto tokens te verschuiven naar stablecoins om enorme volatiliteitspieken tegen te gaan. Het zou dus goed kunnen dat de prijsdaling nog een tijdlang aanhoudt nu de onzekerheid in de cryptomarkt enorm is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten