crypto whales
Chainlink

Whales kopen plotseling grote aantallen van deze cryptomunt

Ali Martinez, een populaire on-chain analist, claimt dat rijke investeerders momenteel zwaar investeren in Chainlink (LINK). “Chainlink whales kochten over de afgelopen week meer dan 6,2 miljoen LINK, wat goed is voor ongeveer 77 miljoen dollar!”, zo schreef de analist op Twitter.

Wat de Chainlink koers betreft ging het afgelopen week niet zo goed. De munt verloor een hoofd-en-schouders patroon en verloor de steun op 12 dollar.

Inmiddels is de munt weer een beetje hersteld, net als de rest van de markt, en handelt Chainlink op een prijs van 13 dollar. Daarmee staat er over de afgelopen zeven dagen nog steeds een daling van 10,06% op de borden.

Volgens Martinez is het gevaarlijk om nu met Chainlink te spelen, omdat de steun op 13 dollar weleens in een weerstand kan veranderen als de munt het opnieuw moeilijk krijgt.

Daar lijken de whales zich niets van aan te trekken, want die kochten de afgelopen dagen gigantische hoeveelheden Chainlink in en zijn dus bullish over de vooruitzichten voor het project.

Als de voorspelling van Ali Martinez uitkomt, dan kan Chainlink vanaf hier met 50% omlaag duiken. Dat zou een Chainlink koers van ongeveer 6,80 dollar opleveren.

Veel hangt daarbij af van Bitcoin. Als de grootste munt van de markt goed presteert, dan zien we dat altcoins het vaak ook goed doen.

Bitcoin staat nu op een stijging van 2,98% over de afgelopen 24 uur en lijkt het positieve momentum weer een beetje te pakken te hebben. Dat dachten we niet lang geleden natuurlijk ook, toen Bitcoin van 58.000 dollar naar 64.000 dollar schoot.

Uiteindelijk bleek dat een “dead cat bounce” en vielen we helemaal terug naar 53.500 dollar. Nu moeten we hopen dat daar uiteindelijk de bodem lag voor Bitcoin.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Anthony Pompliano: Alle altcoins komen nu naar Wall Street
Santiment: Deze cryptomunt staat mogelijk voor een grote koersval
Politieke memecoins extreem volatiel na terugtrekking Biden
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Elon Musk: Amerika gaat failliet
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten