whale
Altcoin

Whales kopen plotseling massaal deze cryptomunt

Whales zijn de rijkste investeerders binnen de crypto-industrie en als we de data van Santiment mogen geloven, dan springen zij momenteel allemaal op een op Ethereum gebaseerde altcoin. Het gaat om Chiliz (CHZ) een Web3 infrastructuur-project voor sport en entertainment.

Chiliz schiet omhoog

De CHZ token van het project is over de afgelopen 24 uur met 5,46% gestegen en over de afgelopen week zelfs met 14%. Deze maand staat er een stijging van 27% op de borden. Daarmee presteert het project bijna net zo goed als Ethereum, dat natuurlijk enorm is gestegen vanwege de ETF-hype.

Santiment wist te spotten dat het vooral whales met tenminste 10 miljoen CHZ tokens zijn die inkopen doen op dit moment.

Zij kochten over de afgelopen 30 dagen een totaal van 42,67 miljoen Chiliz. Het project ziet op dit moment ook zijn hoogste handelsvolume in 22 maanden tijd.

Op het moment van schrijven handelt CHZ op een koers van $0,1512. Daarmee staat er een stijging van 5,46% op de borden over de afgelopen 24 uur en kent het project een market cap van $1,344 miljard.

Niet alleen bullish over Chiliz

Santiment is op dit moment niet alleen bullish over Chiliz. Ook Ondo Finance (ONDO), een project dat is gefocust op Real World Assets (RWAs) doet het op dit moment goed.

RWAs zijn tokens die assets uit de echte wereld vertegenwoordigen. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om vastgoed, kunst, horloges, aandelen en nog veel meer.

Op 26 februari kende ONDO nog 5.110 wallets met een positieve balans. Dat is tot 26 mei toegenomen naar 33.225 stuks voor een stijging van 550% in drie maanden tijd.

Zijn RWA-projecten tokens die bij jou op de radar staan op dit moment of ligt jouw focus op andere sectoren binnen de crypto-industrie?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken