Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Whales verplaatsen meer dan $1 miljard aan Bitcoin

Meer dan $1 miljard aan Bitcoin is in de afgelopen 24 uur overgedragen van Coinbase naar een aantal onbekende wallets.


35.237 Bitcoin van exchanges gehaald

Grote whales hebben de afgelopen 24 uur meer dan 35.000 Bitcoin verplaatst. Deze acties kunnen worden ondersteund door de toegenomen marktvolatiliteit. Crypto whales proberen de prijs van een crypto valuta meestal te manipuleren of te beïnvloeden door dergelijke transacties uit te voeren.

Whale Alert meldde in de afgelopen 24 uur meerdere transacties die door verschillende Bitcoin whales zijn gedaan. In totaal werden er 35.237 Bitcoin ter waarde van ongeveer $1.363.740.000 verplaatst van Coinbase naar niet-geïdentificeerde wallets. De grootste transactie die is geregistreerd, is 9.901 Bitcoin. Deze transactie had een waarde van meer dan $387 miljoen. Daarnaast werden er ook andere grote transacties geregistreerd van respectievelijk 9.867 en 9.843 Bitcoin.

Bitcoin investeerder Lark Davis suggereerde dat deze transacties interne overdrachten of een nieuwe toetreder op de markt kunnen zijn.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin prijs blijft stabiel rond $40.000

De Bitcoin prijs ligt op het moment van schrijven rond de $39.900. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 1,5 procent is gestegen. Al een tijd lang lijkt de BTC prijs vast te zitten een bereik tussen de $37.000 en $42.500. Investeerders wachten dan ook met smart op een volgende volatiliteitsspike.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten