Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Wie is de eigenaar van de wallet met $5,7 miljard aan SHIB?

De Shiba Inu tokens die iemand ongeveer 400 dagen geleden voor $8.000 kocht, zijn nu $5,7 miljard waard. De aankoop gaat de geschiedenis boeken in als één van de beste deals ooit, maar wie is de mysterieuze handelaar die de SHIB tokens kocht?


Een enorm vertrouwen in Shiba Inu

Er lijkt een antwoord te zijn op de bovenstaande vraag. Data, in combinatie met uitspraken van een anonieme bron hebben naar alle waarschijnlijkheid de identiteit van de mysterieuze handelaar onthuld.

Analyse site Etherscan laat zien dat de persoon op 1 augustus 2020 voor het eerst Shiba Inu (SHIB) tokens heeft gekocht. Na deze eerste aankoop verwierf de investeerder nog veel meer tokens. Misschien nog wel opvallender is dat de investeerder geen tokens verkocht, ondanks dat de SHIB koers al flink begon te stijgen. Dit deed suggereren dat het een rijke investeerder was met mogelijke betrokkenheid bij het project.


Wie is de mysterieuze SHIB investeerder?

Shiba Inu heeft veel parallellen met de opkomst van Bitcoin. Beide hebben oprichters die onder een pseudoniem opereren, enorme sommen van hun eigen cryptomunt verwerven voordat ze schijnbaar verdwijnen, of dat in ieder geval proberen.

In het geval van Shiba Inu’s oprichter ‘Ryoshi’ lijkt de verdwijning niet helemaal succesvol te zijn geweest. Een anonieme bron van BeInCrypto stelt dat de mysterieuze persoon die de wallet met $5,7 miljard aan SHIB beheert, Neyma Jahan is, de oprichter van Unification.

De bron heeft ook bewijs geleverd dat er meerdere andere partijen zijn die ook geloven dat Jahan de mysterieuze persoon is achter de wallet met miljarden dollars. Jahan is een ervaren oprichter die heeft deelgenomen aan de creatie van talloze meme-tokens en andere startups die ook wel geclassificeerd worden als pump-and-dump-munten.

Andere aanwijzingen over Jahan lijken ook in het profiel te passen. Op het Twitter-account van Jahan kunnen we zien dat hij al in juli 2018 betrokken of geïnteresseerd was in crypto. Precies rond dezelfde tijd dat de wallet voor het eerst actief werd.

We weten ook dat het bedrijf van Jahan, Unification, zelfs vandaag de dag nog steeds samenwerkt met Shiba Inu. De meest recente tweet van het Unification Twitter-account op 15 oktober bevestigde dat Shiba Inu de orakel-gegevens van Unification gebruikte om hun NFT-verkoop mogelijk te maken.

BeInCrypto heeft contact opgenomen met Jahan voor commentaar maar heeft op moment van schrijven nog geen antwoord.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten