Bitcoin groen, BItcoin stijgt
Bitcoin

Willy Woo: Bitcoin is biljoenen dollars waard

De populaire analist Willy Woo maakt zich weinig zorgen om de koerscorrecties die we momenteel zien voor Bitcoin. Volgens Woo is en blijft Bitcoin een asset-klasse die biljoenen dollars waard is.

De meest recente daling van de Bitcoin koers ziet Woo als een “uitwassing” van mensen die met geleend geld speculeren op verdere stijgingen van de koers.

Sterke steun voor Bitcoin op $59.000

Het is volgens Willy Woo heel onwaarschijnlijk dat Bitcoin vanaf de huidige koers in een rechte lijn omlaag klapt. Hij gelooft namelijk dat er op het koersniveau van 59.000 dollar een “formidabele” steun van de korte-termijn holders ligt.

Volgens de analist is de kans zelfs groter dan Bitcoin zal opleven om vervolgens de shorts vanaf 70.000 dollar te pijnigen.

Als we de steun op 59.000 dollar verliezen kan de Bitcoin koers volgens Woo nog verder zakken. Het meest waarschijnlijke scenario voor hem blijft echter een terugkeer naar de koersen van 71.000 tot 75.000 dollar.

“De korte termijn koersveranderingen van Bitcoin volgt het pad van de liquidaties”, zo schrijft de analist.

Positieve signalen op de blockchain voor Bitcoin

Op de blockchain van Bitcoin zijn volgens Woo nog wat positieve signalen te vinden voor de digitale munt. Woo constateert namelijk dat de Bitcoin-voorraden van de gecentraliseerde beursplatformen sinds oktober 2022 in een neerwaartse trend zitten.

Dat suggereert volgens de analist dat het een kwestie van tijd is voordat het aanbod vele malen groter is dan de vraag, wat vervolgens moet resulteren in nieuwe all-time highs voor de Bitcoin koers.

“Het is slechts een kwetsie van tijd voordat de accumulatie gedurende deze consolidatie ons voorbij een all-time high drukt. Geduld is de sleutel, wees geen gekkie”, aldus Willy Woo.

Ook het feit dat Bitcoin tussen de 60.000 en 70.000 dollar blijft pingpongen is volgens Woo een goede ontwikkeling. Rond die koersen staat de market cap van Bitcoin immers boven de 1 biljoen dollar.

In theorie legt dit volgens Woo een goede basis voor Bitcoin als een biljoenen-asset.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Positief crypto nieuws: Fed Beleidsversoepeling kan Bitcoin naar $150.000 Stuwen
Trump omarmt crypto en accepteert Bitcoin en Dogecoin voor campagnedonaties
‘Bitcoin vormt gigantische bullish setup’
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?