Bitcoin stijgt
Bitcoin

Willy Woo: ‘Geen zorgen, de Bitcoin prijsstijging is verre van voorbij’

De populaire Bitcoin-analist Willy Woo zegt dat de digitale munt slechts even op adem moet komen, voordat het opnieuw kan beginnen met klimmen naar verse all-time highs. Hij baseert zich hierbij op het Bitcoin Risk Signal, dat de netwerkstromen van de digitale munt vergelijkt met de prijsactie.

Op basis daarvan suggereert hij dat de koning van de cryptomarkt nog niet klaar is met stijgen.

Bitcoin is aan het consolideren

Volgens Willy Woo consolideert Bitcoin op dit moment in de buurt van zijn recordkoers, om zich voor te bereiden op de volgende koersexplosie. Op het moment van schrijven klokt de Bitcoin koers binnen op 61.500 dollar en staan we redelijk ver van de recordkoers van 73.800 dollar vandaan.

Zodoende is het nog maar te hopen dat Willy Woo gelijk krijgt. Zekerheid bestaat immers niet in de financiële wereld.

“Dit is een lange termijn risico-signaal voor Bitcoin waar ik aan gewerkt heb. Koop in als het risico laag is en verkoop bij hoog risico. Nu geeft het aan: ‘geniet van de dip terwijl er sprake is van consolidatie.’ Dit is niet de top, het is simpelweg ATH (all-time high) consolidatie”, zo spreekt Willy Woo vol overtuiging.

Parabolische stijgingen

Als hij uitzoomt zegt Willy Woo dat Bitcoin vaak parabolische stijgingen doormaakt tijdens bullmarkten, omdat marktdeelnemers worden gedreven door de angst om de boot te missen (FOMO) en door de neiging van investeerders om hun Bitcoin aan te houden (HODL).

“De grafiek is de taal van de markten en het is duidelijk wat de grafiek zegt. Zie je het? In de traditionele markt is de angst groter dan de hebzucht, bij Bitcoin is de hebzucht groter dan de angst.

In de traditionele financiële markten zijn de bearmarkten heftig en schrikken mensen zich rot; terwijl dat met Bitcoin voor de bullmarkten geldt en mensen daar FOMO krijgen”, zo gaat Willy Woo verder.

Op dit moment heeft Bitcoin het even lastig en komt de koers binnen op 61.300 dollar. Denk jij dat Willy Woo gelijk krijgt en Bitcoin de bullrun nog een vervolg kan geven?

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Bitcoin spiegelt extreem bullish scenario
Wordt Donald Trump de redder van Bitcoin in Amerika?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten