Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Wint Shiba Inu het als betaalmethode?

Waar de munt wellicht als meme-coin begonnen is, steeg de token met een verbijsterende 45.000.000% in een jaar tijd. Maar waar is deze stijging eigenlijk aan te danken?


Grote steun vanuit Shiba Inu-Community

Een grote steun vanuit de Shiba Inu-community, een groep loyale volgelingen die bekend staat als het Shib-Army. Een algemene interesse in opkomende tokens met de Shiba Inu-hond als mascotte heeft hier uiteraard ook aan meegeholpen. Ook werd de waarde van de meme-token iedere keer verhoogd nadat er nieuws uitkwam over handelaren die Shiba Inu als betaalmethode accepteerden.

Zo heeft bijvoorbeeld de bekende crypto-vriendelijke bioskoopketen AMC onlangs bekend gemaakt dat ze SHIB gaan accepteren om een voorbeeld te noemen. Is Shiba Inu een realistische winnaar in termen van betaalmethodes en wat gaat dit betekenen voor de munt?


Wil jij Shiba Inu verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Shiba Inu moet onderscheidend karakter vinden

Inmiddels kun je Shiba Inu alleen al in de VS bij zo’n 40.000 handelaren en winkels kwijt als betaaloptie. Door middel van diverse samenwerkingen, groeit dit cijfer wereldwijd ook nog steeds erg hard. Toch onderscheidt dit zich nog langena niet van andere cryptocurrencies: zo kun je op veel plaatsen met veel meer betalen dan alleen Shiba Inu. Waar het wellicht wel leuk is om SHIB-tokens te gebruiken bij een betaling, is het geen uniek iets en wint SHIB het op dit gebied zeker nog niet. Het geeft wel een enorme boost aan het SHIB-ecosysteem.

Ook heeft het geen blockchain waar je gedecentraliseerde applicaties (dApps) op kunt bouwen. Het is hiermee ‘simpelweg’ een crypto-munt dat op de blockchain van Ethereum (ETH) gebouwd is. Het werkt achter de schermen echter wel aan enkele updates, waardoor het niet meer zo afhankelijk is van Ethereum, wat het op dit moment nog wel is.

Verwacht wordt ook dat Shiba Inu zijn eigen Metaverse zal gaan lanceren. Het is echter niet zeker of dit voldoende zal gaan zijn om Shiba Inu te laten onderscheiden van derest, want er bestaan ook al meerdere andere Metaverses. Deze Metaverses, zoals The Sandbox of Decentraland, staan tevens al in een veel verder stadium hiervan. Ze hebben simpel gezegd al veel meer progressie geboekt.

Shiba Inu kan als slot op diverse gebieden significant nog sprongen maken, inclusief betalingen. Maar als de meme-token geen manier vindt om zich te onderscheiden van de duizenden cryptocurrencies die er zijn, kunnen grote winsten voor deze cryptocurrency mogelijk tot het verleden behoren. Dit laatste blijft uiteraard op dit moment nog slechts speculatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten