Nieuws

WOW.. +42 procent Stijging voor Bitcoin Cash (BCH)


Gisteren schreven we al een bericht over de enorme prijsstijging van Bitcoin Cash (BCH). De munt lag toen rond de $100 dollar, maar is vandaag met nog eens $42 dollar gestegen. Benieuwd hoe dat kan?


Het bizarre koersverloop van Bitcoin Cash (BCH)

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen begon de enorme BCH koersstijging gisteren. De opmars startte gisteren rond 14:00 ‘s middags. Toen lag de koers nog rond de $88 dollar. Nu, twee dagen later verhandelt 1 Bitcoin Cash token voor meer dan $142 dollar. Dat betekent dat de munt in twee dagen tijd met een ongelofelijke 66% is gestegen.

Als we de vijf daagse grafiek bekijken snelt de munt naar de $150 dollar grens. De verwachting is dat de munt hier even tegen een weerstand aan zal hikken. 

 Wat veroorzaakt de bizarre BCH stijging?

Nu is natuurlijk de vraag wat de oorzaak is van de enorme prijsstijging. Het blijft eigenlijk gissen wat de BCH prijs met 66 procent heeft doen stijgen. Wel zijn er een aantal redenen op te noemen. Zo zit de hele cryptocurrency markt natuurlijk in de lift. Een munt als Bitcoin Cash die in de bearmarkt flinke klappen heeft gekregen ziet in zo’n stijgende markt vaak een snel herstel. 

Een andere reden die door veel analisten wordt genoemd is prijsmanipulatie. Het is eigenlijk heel raar dat de koers van een munt met 66 procent stijgt en het handelsvolume niet enorm is toegenomen. Als we het handelsvolume van BCH vergelijken met andere crypto’s, zien we dat deze met $510 miljoen dollar slechts op de 7e plaats ligt. Vaak duidt een relatief laag handelsvolume bij een bizarre prijsstijging op prijsmanipulatie. Ons advies is dan ook om op te letten met deze munt.


Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.