Nieuws, Trending

5 keer kans op een Litecoin! Newsbit geeft 100 euro weg

Bitvavo lanceert in januari 2019 haar (nieuwe) exchange waar je crypto’s kunt verhandelen met zeer lage transactie kosten, namelijk tussen de slechts 0,00% en 0,25%. Om dit te vieren, en om onze lezers te bedanken, geven we  5 Litecoins (LTC) weg ter waarde van om en nabij 100 euro. 

Op 1e Kerstdag worden 5 winnaars getrokken die ieder 1 Litecoin (LTC) toegestuurd zullen krijgen. Wil jij winnen? Doorloop dan de volgende drie simpele stappen.


Stap 1: Maak een account aan op Bitvavo. Of log in met een bestaand account

Om kans te maken op 1 van de 5 Litecoins (LTC) heb je een Bitvavo account nodig. Klik hier. om je te registreren of druk op de onderstaande knop. P.S. Als je al een Bitvavo account hebt kun je ook mee doen met de prijsvraag.

 

Stap 2: Stuur ons je naam en Litecoin adres op

Zodra je een account hebt aangemaakt ga je naar je portfolio.

  • Scroll naar onder en vul bij zoek een valuta ‘Litecoin’ in.
  • Klik op het knopje ‘storten’.
  • Kopieer je Litecoin adres.
  • Stuur je Bitvavo Litecoin adres op via het onderstaande contactformulier. (Hier kunnen we je gewonnen Litecoin (LTC) namelijk heen sturen).

Stap 3: Like onze Facebook pagina

Heb je Facebook? Dan zou het super zijn als je onze pagina wilt liken! Klik hier. Om naar onze Facebook pagina te gaan.

Heb je geen Facebook, of wil je onze pagina niet liken? Geen probleem. Je kunt gewoon deelnemen aan de winactie. Wij willen mensen niet tot last zijn, dus zie het liken van onze pagina niet als een verplichting.


Trekkingsdatum winnaars

De winactie zal sluiten op 24 december om 23:59 uur. Op 25 december zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Ben jij 1 van de gelukkigen dan ontvang je een mailtje van ons. Ook zullen we je prijs direct naar je Bitvavo account sturen.


Om je gerust te stellen: Je zit nergens aan vast. Het aanmelden van een Bitvavo account is gratis en je kunt je te allen tijde uitschrijven. Heb je vragen over de winactie? Stuur ons dan gerust een mailtje! Je kunt ons bereiken op info@newsbit.nl

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten