Shiba
Persbericht

Shiba Inu-team repareert Shibarium-uitval en kondigt nieuwe deal aan; Analist doet gewaagde voorspellingen voor Celestia en NuggetRush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Het Shiba Inu-team heeft het recente storingsprobleem bij Shibarium opgelost en een nieuwe deal aangekondigd.
  • CryptoBullet heeft een optimistisch doel gesteld tussen $70 en $1130 voor Celestia (TIA).
  • NuggetRush is getipt om naar $1 te stijgen nu gamers zich wenden tot het innovatieve platform.

Het Shiba Inu-team heeft de recente uitvalproblemen opgelost die het netwerk teisterden, nu de hoofdontwikkelaar van Kusama een mysterieuze nieuwe deal aankondigt. Ondertussen heeft CryptoBullet, een topmarktanalist, Celestia uitgekozen als één van de beste altcoins in deze bull-cyclus, met een doel tussen $70,00 en $130. Andere analisten zijn optimistisch over NuggetRush en voorspellen een stijging naar $1,00 in 2024.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) fascineert gamers met een spannend nieuw model

NuggetRush (NUGX) biedt veel verdienmogelijkheden en heeft interesse gewekt van allerlei soorten gamers, ervaren of niet. Het platform stelt investeerders in staat een plezierige en winstgevende spelervaring te ervaren. NUGX combineert impactgaming, GameFi en memecultuur, waardoor het één van de beste nieuwe DeFi-projecten is.

In het spel gaan spelers mininguitdagingen aan op zoek naar goud en andere kostbare mineralen. Spelers kunnen ook samenwerken met anderen en gilden voor hen bouwen om nog grotere beloningen te verdienen. Bovendien is het project verbonden met echte goudhandelaren, die RUSHGEM-beloningen naar de gewenste adressen van de miners sturen.

NuggetRush geeft macht aan alle gebruikers en helpt ambachtelijke miners in ontwikkelingslanden. NuggetRush is een voorbeeld van een sociaal belangrijk cryptoproject, dat zijn bereik uitbreidt naar de echte wereld. Het grote groeipotentieel ervan heeft meer investeerders naar zijn blockchain ICO aangetrokken, waardoor het project meer dan $3,8 miljoen heeft opgehaald.

Met één van de meest opwindende nieuwe spelmodellen is de populariteit van NuggetRush in de spelwereld snel toegenomen. Naarmate deze populariteit toeneemt, voorspellen crypto-analisten dat NUGX vóór eind 2024 naar $1,00 zou kunnen stijgen. Het NUGX-token kost momenteel $0,020 na zijn DEX-notering op Uniswap, waardoor het één van de beste crypto’s is om nu in te investeren.

NuggetRush Kopen

Shiba Inu-team repareert Shibarium-storing, Kusama kondigt nieuwe deal aan

Shibarium, het laag 2-netwerk van Shiba Inu (SHIB), één van de beste meme-munten, werd onlangs geconfronteerd met een netwerkstoring. De tijdelijke netwerkstoring had ernstige gevolgen voor de prestaties tijdens het weekend. Kaal Dhairya, een SHIB-ontwikkelaar, heeft aangekondigd dat het probleem nu is opgelost.

Bovendien heeft Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, aangekondigd dat er een mysterieuze deal is gesloten. Hoewel de details van de deal niet openbaar zijn gemaakt, zei Kusama dat de deal van cruciaal belang zou kunnen zijn voor het netwerk, waardoor SHIB momenteel één van de meest bullish memecoins is. Hoewel de koers momenteel rond de $0,00002700 ligt, verwachten traders binnenkort een uitbraak boven de $0,0000300.

CryptoBullet stelt macrodoelen voor Celestia (TIA)

Celestia (TIA) is één van de beste altcoins die het marktherstel leidt. Op de weekly chart is de altcoin-prijs met ruim 14% gestegen tot boven het $11,60-niveau. Ter ondersteuning van de indrukwekkende prestaties van de afgelopen week heeft een topcrypto-analist, CryptoBull, nog grotere macrodoelen voor Celestia gesteld.

Op basis van de doelstellingen van CryptoBullet zou de prijs van Celestia tegen het einde van het jaar $70,00 (doel 1) en mogelijk $130 (doel twee) kunnen bereiken. Vóór deze grote stap verwacht hij echter dat de prijs van TIA onder de $20,00 zal consolideren. Nadat een ‘gigantische symmetrische driehoek’ is gevormd, zou TIA deze enorme rally kunnen voortzetten, waardoor het één van de beste altcoins is om te kopen.

Afsluitende gedachten

De snelle oplossing van de netwerkstoring en de recente deal getuigen van de toewijding van het team aan de ontwikkeling van Shiba Inu. Ondertussen zijn Celestia en NuggetRush twee van de beste crypto’s om te kopen, gezien hun innovatieve platforms en bullish voorspellingen van marktanalisten.

Bezoek de NuggetRush-website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.