Newsbit

Partners

Partners van Newsbit.

Er zijn een aantal partners aangesloten bij Newsbit. 
Benieuwd wie deze partners zijn?

Cryptokopen.nl

Crypto kopen is een website waar je in 1 opzicht kunt zien waar je de goedkoopste Bitcoins kunt kopen in Nederland. De website vergelijkt de koop- en verkoop prijzen van +/- 8 verschillende crypto aanbieders. Ben jij benieuwd waar de Bitcoin op dit moment het goedkoopst is?

Bestebank.org logo

Bestebank.org

Bestebank.org is een kennisbank gericht op cryptocurrencies en andere economische zaken. Op Bestebank vind je uitleg om Bitcoin te kopen. En nog veel meer Ben je benieuwd? Neem dan eens een kijke op de website. Dit kan je doen door hieronder op de knop te klikken.

Coinmarketcap.nl

Coinmarketcap.nl

Coinmarketcap is een website waar je in 1 opslag de cryptocurrency koersen op dit moment kunt vinden. Je vindt hier Live koersen van Bitcoin, Ripple, Ethereum en nog veel meer andere cryptomunten. 

cryptohulp-logo-small-blue

Cryptohulp.nu

Cryptohulp.nu is een website waar een handig cryptogerelateerd e-boon verkocht wordt. Wil jij Bitcoin kopen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Via het ebook dat wordt aangeboden op deze website leer je precies hoe het proces werkt en wat crypto precies is.

bitcoin-koers

Bitcoinkoers.com

Bitcoinkoers.com is een website waar je de bitcoin prijzen in dollar en euro kunt volgen. Naast de bitcoin koers vindt je ook algemene informatie over de bitcoin zoals de geschiedenis ervan en hoe deze is ontstaan.Een website voor de echte bitcoinliefhebber.
 
 
Scroll to Top