hoskinson
Cardano

Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen

Charles Hoskinson, oprichter van Cardano (ADA), heeft met een vleugje humor benadrukt dat elke belegger ADA munten zou moeten bezitten; het ontbreken ervan ziet hij als een duidelijk teken van een ‘red flag’.

Zijn opvallende opmerking kwam na een levendige discussie binnen de Cardano-gemeenschap op het social media platform X. Dit commentaar trok brede aandacht binnen de crypto-gemeenschap, vooral omdat Hoskinson zelden op een luchtige manier spreekt over het populaire altcoin-project.

ADA heeft het zwaar

De opmerking van Hoskinson komt op een moment dat cardano’s prijs prestatie tegenvalt. De populaire altcoin heeft de afgelopen weken aanzienlijk aan waarde ingeboet.

In maart bereikte de munt nog een hoogtepunt van ongeveer $0,80, maar is sindsdien gedaald naar een huidige koers van $0,59, wat neerkomt op een prijsdaling van 25% in slechts drie weken tijd.

Deze daling in de ADA koers is opvallend steiler dan bij andere cryptocurrencies in de markt, een trend die deels wordt toegeschreven aan de verkoopactiviteiten van munten door Grayscale.

Een Cardano koers van $10?

Ondanks de recente daling in de waarde van Cardano, zien sommige investeerders toch een optimistische toekomst voor de munt. De recente uitspraken van Hoskinson op sociale media hebben de aandacht getrokken van beleggers, en worden gezien als bewijs van zijn sterke geloof in de toekomstige ontwikkeling van Cardano.

Een aantal cryptoanalisten blijft er zelfs van overtuigd dat Cardano tijdens de huidige bullmarkt een prijs van $10 kan bereiken, wat een indrukwekkende stijging van ongeveer 1.650% zou betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Oprichter van het Cardano-netwerk suggereert samenwerking met Bitcoin Cash
Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?