XRP EXPERT
Ripple

Kan Ripple (XRP) ooit 100 dollar waard worden?

Dit jaar heeft de koers van XRP weinig positiefs laten zien. Toch is crypto-analist BarriC optimistisch over de toekomst en verwacht hij dat de waarde van XRP aanzienlijk zal stijgen.

Hij deelde zijn visie op X, waarin hij aangaf dat investeerders binnenkort misschien niet meer de kans krijgen om XRP voor de huidige prijzen te kopen.

Een XRP koers van 100 dollar?

De crypto-analist voorspelt dat XRP binnenkort tussen $1 en $3 zal bewegen, wat een stijging van respectievelijk 100% tot 420% zou betekenen. BarriC kijkt verder vooruit en verwacht dat de digitale munt binnen 4 tot 5 jaar de grens van $10 tot $15 kan doorbreken. Voor geduldige investeerders zou dit een groei van ongeveer 1.540% tot 2.350% kunnen opleveren.

De analist ziet de waarde van XRP echter niet bij $15 stoppen. BarriC voorspelt dat de munt in 2032 of 2033 zelfs een drievoudige cijfers kan bereiken, met een koers tussen $100 en $500. In de jaren daarna ziet hij zelfs het potentieel van $1.000, wat een enorme toename van meer dan 160.000% zou betekenen.

Hoewel sommige voorspellingen wijzen op een XRP-prijs van $100 of hoger, zijn deze verwachtingen extreem optimistisch en waarschijnlijk niet erg realistisch. Een prijs tussen $10 en $15 is al een spectaculaire groei, maar is tegelijkertijd veel realistischer en haalbaarder.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten