Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates

Lucie, de marketingmanager van het Shiba Inu (SHIB)-team, heeft nieuwe plannen aangekondigd voor Shibarium, het layer-2-protocol binnen het Shiba Inu-ecosysteem.

Er staan nieuwe functionaliteiten op de agenda, waaronder een vernieuwde versie van ShibaSwap, de officiële gedecentraliseerde exchange (DEX) van het SHIB-ecosysteem. Deze ontwikkelingen laten zien dat het memecoin-platform voortdurend werkt aan verbetering en groei.

Een aantal grote updates wordt verwacht in 2024, terwijl andere pas in 2025 beschikbaar zullen zijn. De update van ShibaSwap zal in fasen plaatsvinden. Eerst wordt versie 1.75 dit jaar gelanceerd, gevolgd door versie 2.0 in 2025. Het Shiba Inu-ontwikkelingsteam belooft nieuwe functies en een verbeterde gebruikerservaring voor ShibaSwap.

Nieuw layer-3 protocol voor Shiba Inu

Een opmerkelijke nieuwe ontwikkeling is de aankondiging van een layer-3 testnet. Shibarium, het bestaande layer-2-protocol van Shiba Inu, faciliteert al efficiënte transacties en ondersteunt verschillende functionaliteiten, waaronder Non Fungible Tokens (NFT’s). De geplande layer-3 zal bovenop Shibarium komen en introduceert verdere optimalisaties. Het zal de TREAT-token gebruiken voor governance en het betalen van gas fees.

Ook het kaartspel van Shiba Inu, genaamd Shiba Eternity, krijgt een nieuwe play-to-earn (P2E) versie. Hiermee kunnen spelers SHIB-tokens inzetten in het spel en zo cryptocurrency verdienen. Dergelijke blockchain-games bieden een leuke en aantrekkelijke manier voor gebruikers om extra munten te verdienen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten